recepty

Tatarák


Tatarák neboli Tatarský biftek připravíme samozřejmě z kvalitního hovězího masa. Opečeme si topinky a důkladně je potřeme česnekem...
(celý recept)

Tatarák neboli Tatarský biftek připravíme samozřejmě z kvalitního hovězího masa. Opečeme si topinky a důkladně je potřeme česnekem....

Ingredience receptu

  • 100 g hovězího masa (svíčková)
  • 1 žloutek
  • 1 lžička mleté červené papriky
  • 1 lžička mletého černého pepře
  • 1 lžička soli
  • 1 malá nadrobno nakrájená cibule
  • 1 lžíce kečupu
  • na dochucení:
  • suché červené víno - volitelné
  • pikantní hořčice - volitelné

Způsob přípravy

Do jemně umletého hovězího masa uděláme důlek, do kterého vyklepneme žloutek. Pak postupně přidáváme cibulku, kečup a všechno ostatní koření podle chuti. Vidličkou vše důkladně promícháme, ochutnáme a podle uvážení můžeme přidat lžíci červeného vína nebo pikantní hořčici.

Dobře promíchanou a ochucenou směs navrstvíme na opečenou topinku potřenou česnekem.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Hovězí

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tatarák.
Hledat podobné recepty na internetu jako Tatarák

Naši partneři