Nabídka
Přidej
recepty

Tmavá hovězí polévka


Další varianta jednoduché a snadné polévky z hovězího masa představuje tato tmavá hovězí polévka, kterou můžete vzít za základ ostatních polévkových kreací.
(celý recept)

Další varianta jednoduché a snadné polévky z hovězího masa představuje tato tmavá hovězí polévka, kterou můžete vzít za základ ostatních polévkových kreací....

Ingredience receptu

  • 1/2 kg hovězího masa
  • 1/4 kg kostí
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • 1 cibule
  • několik zrnek pepře a nového koření 10 dkg kořenové zeleniny
  • 2 dkg tuku

Způsob přípravy

Maso a kosti omyjeme, zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme očištěnou cibuli, pepř a nové koření a pod pokličkou pomalu přivedeme do varu.

Vaříme, až je maso měkké. Kořenovou zeleninu očistíme, omyjeme a rozkrájenou dusíme na tuku. Polévku přecedíme, přidáme dušenou zeleninu a ještě chvíli vaříme.

Do hotové přecezené polévky zavaříme libovolnou zavářku. Polévku můžeme podávat i se zeleninou.


  • Kuchař: Lukáš Svítil
  • Publikováno:

Kategorie: Polévky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tmavá hovězí polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu tmavá hovězí polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Tmavá hovězí polévka

Naši partneři