recepty

Treska s citronovým máslem


Treska s citronovým máslem je nejlepší s opečenými brambory. Nebo s domácí hedvábnou bramborovou kaší...
(celý recept)

Treska s citronovým máslem je nejlepší s opečenými brambory. Nebo s domácí hedvábnou bramborovou kaší....

Ingredience receptu

  • 1 filátko z tresky
  • strouhanka
  • máslo
  • citronová šťáva
  • mletá červená paprik
  • mletý černý pepř
  • sůl

Způsob přípravy

Na větší pánvi rozpustíme asi tak 2 lžíce másla, přidáme 2 lžičky citronové šťávy a promícháme. Mezitím si filátko z tresky osolíme, opepříme, okořeníme paprikou.

Rybí maso pak položíme do citronového másla, lehce ho posypeme jemnou strouhankou a zvolna dusíme asi 7 až 9 minut, podle velikosti tresky.

Po této době zakryjeme pánev poklicí a necháme jídlo pár minut "dojít". Potom už můžeme tresku podávat s vybranou přílohou.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Rybí maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

recepty
Další recepty na Treska s citronovým máslem.
Nebo hledejte podobné podle části názvu treska citronovým máslem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Treska s citronovým máslem

Naši partneři