Třešňová omáčka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Třešňová omáčka si výborně notuje se zmrzlinou a lívanci. Recept někdo používá i na maso, nicméně třešňová omáčka se podává jako dezertní a teplá.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/4 litru vody
  • 10 dkg krystalového cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 30 dkg zralých třešní
  • 1 dkg maizeny


Způsob přípravy

Ve vodě rozmícháme cukr, vanilkový cukr a necháme povařit. Omyté, vypeckované třešně posekáme nadrobno, vložíme do vařícího sirupu a povaříme.

V trošce vody rozmícháme maizenu, přilijeme k třešním a necháme povařit.

Hotovou omáčku dáváme na nákypy a pudinky.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Třešňová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Třešňová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu třešňová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Třešňová omáčka

Kde najít informace



×