Nabídka
Přidej
recepty

Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha


Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha je jemné lahodné maso, kterým můžeme naplnit třeba ciabattu. Nebo si vybereme nějakou přílohu podle naší chuti.
(celý recept)

Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha je jemné lahodné maso, kterým můžeme naplnit třeba ciabattu. Nebo si vybereme nějakou přílohu podle naší chuti. ...

Ingredience receptu

  • 800 g vepřové krkovice
  • 3 stroužky českého česneku
  • 1 bobkový list
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 2 listy šalvěje
  • 3 listy zeleného salátu
  • špetka mletého černého pepře
  • špetka mořské soli
  • olivový olej

Způsob přípravy

Z oleje, utřeného česneku, špetky pepře, špetky soli ušleháme marinádu. Přidáme ještě šalvěj, rozmarýn a bobkový list a naložíme do ní maso na 3 hodiny nejméně.

Troubu si předehřejeme na 160 stupňů a naložené maso pečeme zvolna asi 5 hodin. Ještě horké ho roztrháme vidličkou, vložíme do žemle, přidáme kousek zeleného salátu a hned podáváme.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Vepřové

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu trhané vepřové maso podle pohlreicha .
Hledat podobné recepty na internetu jako Trhané vepřové maso podle Z. Pohlreicha

Naši partneři