Recept Tukožroutská polévka

Detail receptu na jídlo Tukožroutská polévka. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Tukožroutská polévka

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Tukožroutská polévka je přímo nabitá vitamíny a minerály. Našemu organizmu jen prospěje když ji občas zařadíme do jídelníčku.

Tukožroutská polévka je přímo nabitá vitamíny a minerály. Našemu organizmu jen prospěje když ji občas zařadíme do jídelníčku....

Zelí nakrájíme na proužky, slejně tak i papriku zbavenou semen. Mrkev očistíme a nakrájíme na plátky. Oloupané cibule si nakrájíme na tenčí kolečka. Všechnu tuto zeleninu nasypeme do většího hrnce a zalijeme vodou tak, aby zelenina byla ponořená.

Polévku přivedeme k varu a na mírném ohni ji zvolna vaříme asi 10 minut, pak do ní přídáme pokrájená rajčata a zeleninový vývar. V hrnci přikrytém pokličkou zvolna dál vaříme polévku tak dlouho, až je všechna zelenina měkká.

Nakonec, je-li třeba, dochutíme ji solí a pepřem.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 60 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Tukožroutská polévka


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Tukožroutská polévka

Ingredience receptu Tukožroutská polévka

1/2 hlávky bílého zelí
3 bílé cibule
350 g mrkve
150 g naložených oloupaných rajčat
1 kostka zeleninového vývaru
1 zelená paprika
mletý černý pepř
sůl

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Polévky
Hledat podobné recepty jako Tukožroutská polévka

Podobné recepty jako Tukožroutská polévka


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů