Tukožroutská polévka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Tukožroutská polévka je přímo nabitá vitamíny a minerály. Našemu organizmu jen prospěje když ji občas zařadíme do jídelníčku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/2 hlávky bílého zelí
  • 3 bílé cibule
  • 350 g mrkve
  • 150 g naložených oloupaných rajčat
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 1 zelená paprika
  • mletý černý pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Zelí nakrájíme na proužky, slejně tak i papriku zbavenou semen. Mrkev očistíme a nakrájíme na plátky. Oloupané cibule si nakrájíme na tenčí kolečka. Všechnu tuto zeleninu nasypeme do většího hrnce a zalijeme vodou tak, aby zelenina byla ponořená.

Polévku přivedeme k varu a na mírném ohni ji zvolna vaříme asi 10 minut, pak do ní přídáme pokrájená rajčata a zeleninový vývar. V hrnci přikrytém pokličkou zvolna dál vaříme polévku tak dlouho, až je všechna zelenina měkká.

Nakonec, je-li třeba, dochutíme ji solí a pepřem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Tukožroutská polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tukožroutská polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu tukožroutská polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Tukožroutská polévka

Kde najít informace



×