Křehké cizokrajné cukroví, které u nás zdomácnělo. Je to skvělé pohoštění ke kávě nebo na vánoční stůl. (celý recept)
Křehké cizokrajné cukroví, které u nás zdomácnělo. Je to skvělé pohoštění ke kávě nebo na vánoční stůl.
V hrnci, za stálého míchání, přivedeme cukr, mouku a máslo k varu a vaříme 5 minut.
Odstaví...
Křehké cizokrajné cukroví, které u nás zdomácnělo. Je to skvělé pohoštění ke kávě nebo na vánoční stůl.
V hrnci, za stálého míchání, přivedeme cukr, mouku a máslo k varu a vaříme 5 minut.
Odstavíme z plotny a zamícháme všechny ostatní přísady. Směs necháme vychladnout.
Po vychladnutí klademe na tukem vymazaný plech pomocí lžičky malé hrudky směsi. V mírné troubě(180 stupňů) pečeme asi 20 minut.
Vychladlé marokánky namáčíme do polevy, kterou připravíme rozpuštěním čokolády s trochou mléka a másla ve vodní lázni.