recepty

Vařené kuře v kabátku


Vařené kuře v kabátku je jedna z možností, jak menší kuře připravit. Jako přílohu přidáme dip podle chuti a čerstvý zeleninový salát...
(celý recept)

Vařené kuře v kabátku je jedna z možností, jak menší kuře připravit. Jako přílohu přidáme dip podle chuti a čerstvý zeleninový salát....

Ingredience receptu

  • 1 menší kuře
  • 2 l zeleninového vývaru
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • rostlinný olej na smažení
  • čerstvý zelený salát

Způsob přípravy

Vykuchané kuře důkladně očistíme. Zeleninový vývar přivedeme k varu, kuře do něj vložíme a uvaříme ho doměkka. Měkké kuře přendáme na talíř a necháme ho vychladnout.

Vejce rozšleháme ve větší míse a celé kuře v nich namočíme. Pak ho obalíme ve strouhance a v dostatečném množství rozpáleného oleje smažíme 4 až 6 minut ze všech stran dozlatova.

Kuře servírujeme na podnosu celé, obložené listy zeleného salátu.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Kuřecí maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vařené kuře v kabátku.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vařené kuře kabátku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vařené kuře v kabátku

Naši partneři