Nabídka
Přidej
recepty

Vaření krup


Kroupy vaříme podle velikosti různou dobu. Těm malým stačí pár minut, ty větší potřebují i hodinu. Vaření krup, a používání této zdravé a chutné potraviny třeba jen jako přílohy, je stále častěiší v naších kuchyních. A to je dobře.
(celý recept)

Kroupy vaříme podle velikosti různou dobu. Těm malým stačí pár minut, ty větší potřebují i hodinu. Vaření krup, a používání této zdravé a chutné potraviny třeba jen jako přílohy, je stále častěiší v...

Ingredience receptu

  • 100 g smetanového sýra
  • 250 g krup
  • 250 g červené řepy
  • 1 jarní cibulka
  • 1 stroužek česneku
  • olivový olej
  • sůl
  • petrželka nebo pažitka

Způsob přípravy

Červenou řepu oloupeme a uvaříme. Kroupy namočíme na pár hodin do vody a pak je také uvaříme do měkka.

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a utřený česnek až cibule zesklovatí. Pak přidáme na kostičky nakrájenou uvařenou červenou řepu a uvařené kroupy.

Vše prohřejeme, nakonec přidáme smetanový sýr a nasekané bylinky, důkladně promícháme a podle chuti osolíme.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:


Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vaření krup.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vaření krup .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vaření krup

Naši partneři