Sdílet:

Veganské Toffifee recept

Adéla S.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí10 porcí

Cukroví, které budete chtít jíst i mimo Vánoce a nebudete muset mít výčitky. Toffifee je totiž bez cukru a mléka a vajec, takže si ho mohou dát také diabetici.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 velká lžíce pevného kokosového krému (kokosnuss-creme)
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžíce rýžového sirupu
  • 1 lžíce kešu másla
  • Trochu vanilky
  • Kvalitní hořká čokoláda
  • Pražené lískové ořechy
  • Ořechy a sušené ovoce na zdobení
  • Silikonové formičky


Způsob přípravy

V kastrolu si lehce na mírném ohni povaříme kokosový krém s kokosovým olejem a rýžovým olejem.

Hrnec odstavíme z ohně a vmícháme kešu máslo a vanilku. Směs mícháme dokud nebude hladká.

Směs nalijeme do silikonových formiček a do středu dáme lískový oříšek. Nakonec ji necháme ztuhnout v lednici.

Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu a nalijeme na ztuhlou směs.

Nakonec dáme do lednice ztuhnout, kde toffifee také skladujeme. Můžete ozdobit sušeným ovocem nebo oříšky.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Veganské Toffifee recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Veganské Toffifee.
Nebo hledejte podobné podle části názvu veganské toffifee .
Hledat podobné recepty na internetu jako Veganské Toffifee

Kde najít informace



×