Nabídka
Přidej
recepty

Vejce v jemné omáčce


Vejce v jemné omáčce podáváme za studena. Je to příjemná letní večeře, zvlášť když přidáme čerstvý salát ze sezónní zeleniny.
(celý recept)

Vejce v jemné omáčce podáváme za studena. Je to příjemná letní večeře, zvlášť když přidáme čerstvý salát ze sezónní zeleniny....

Ingredience receptu

  • 12 vajec
  • 1 citron
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 5 lžic majonézy
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 bílá cibule
  • 1,5 lžíce jemně nasekané petržele
  • 1 lžíce jemně nastrouhaného křenu
  • špetka cukru
  • špetka soli
  • špetka černého mletého pepře

Způsob přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, necháme je vychladnout a oloupeme je. V míse smícháme nakrájenou cibuli, petržel, majonézu, olej, hořčici a křen. Přidáme šťávu z citronu a podle chuti cukr, sůl a pepř.

Vejce položíme do servírovací mísy a zalijeme je připravenou jemnou studenou omáčkou. Podáváme s čerstvým pečivem.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Předkrmy

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vejce v jemné omáčce.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vejce jemné omáčce .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vejce v jemné omáčce

Naši partneři