Vepřová játra se slaninou recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Vepřová játra se slaninou podáváme s opečenými brambory. Pokud máme dost omáčky, můžeme jako přílohu připravit i rýži.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g vepřových jater
  • 200 g slaniny v plátcích
  • 1 velká cibule
  • 1 l hovězího vývaru
  • mletý pepř
  • hladká mouka
  • celý kmín
  • sůl


Způsob přípravy

Vepřová játra se slaninou podáváme s opečenými brambory. Pokud máme dost omáčky, můžeme jako přílohu připravit i rýži. Slaninu dáme na pánev a necháme opékat. Přidáme cibuli nakrájenou na kroužky, celý kmín, vepřová játra nakrájená na plátky a lehce podlijem vývarem. Vše pomalu dusíme,až játra změknou.

Pak játra a plátky slaniny vyjmeme, do pánve přidáme vývar, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody, přidáme pepř a osolíme. Krátce povaříme. S opečenými brambory podáváme plátky jater se slaninou jako minutku, s rýží je polijeme játrovou omáčkou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřová játra se slaninou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřová játra se slaninou.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová játra slaninou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová játra se slaninou

Kde najít informace



×