Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kvalitního zdroje je to fakt kulinářský požitek. (celý recept)
Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kvalitního zdroje je to fakt kulinářský požitek.
Ve vyšší velké pánvi rozpálíme ...
Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kvalitního zdroje je to fakt kulinářský požitek.
Ve vyšší velké pánvi rozpálíme olej. Přidáme klobásy, snížíme teplotu a zvolna je opečeme dohněda. Nyní k nim přidáme cibuli a česnek a chvíli dusíme, až cibule zesklovatí.
Teprve pak přilijeme vývar, přidáme papriku a kmín. Nakonec přidáme nakrájené zelí a zvolna vše dusíme asi 45 minut.
Tekutina se postupně vyvaří,nakonec odstavíme pánev z plotny, přidáme kopr a promícháme se zelím. Pokrm je hotový.