recepty

Vepřová klobása a dušené zelí


Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kvalitního zdroje je to fakt kulinářský požitek...
(celý recept)

Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kvalitního zdroje je to fakt kulinářský požitek. Ve vyšší velké pánvi rozpálíme ...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření45 minPočet porcí8 porcí


Ingredience receptu

  • 1 kg syrových vepřových klobás
  • 4 hrnky pokrájeného zelí
  • 2 lžíce oleje
  • 3 hrnky kuřecího vývaru
  • 2 nadrobno nasekané cibule
  • 2 utřené stroužky česneku
  • 1 lžíce kmínu
  • 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
  • 1 lžíce mleté papriky

Způsob přípravy

Vepřová klobása a dušené zelí s pikantní hořčicí navíc, je jídlo, které opravdu leckdy přijde k chuti. S klobásou z kvalitního zdroje je to fakt kulinářský požitek. Ve vyšší velké pánvi rozpálíme olej. Přidáme klobásy, snížíme teplotu a zvolna je opečeme dohněda. Nyní k nim přidáme cibuli a česnek a chvíli dusíme, až cibule zesklovatí. Teprve pak přilijeme vývar, přidáme papriku a kmín. Nakonec přidáme nakrájené zelí a zvolna vše dusíme asi 45 minut. Tekutina se postupně vyvaří,nakonec odstavíme pánev z plotny, přidáme kopr a promícháme se zelím. Pokrm je hotový.


  • Kuchař: Redakce
  • Publikováno:

Kategorie: Vepřové

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová klobása dušené zelí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová klobása a dušené zelí

Naši partneři