Vepřová panenka se smetanovou omáčkou je díky druhu masa rychle připravená minutka. Můžeme podávat třeba s opečenými brambory, nebo přidat dušenou zeleninu. (celý recept)
Vepřová panenka se smetanovou omáčkou je díky druhu masa rychle připravená minutka. Můžeme podávat třeba s opečenými brambory, nebo přidat dušenou zeleninu. Třeba vařený chřest jídlo skvěle doplní.
...
Vepřová panenka se smetanovou omáčkou je díky druhu masa rychle připravená minutka. Můžeme podávat třeba s opečenými brambory, nebo přidat dušenou zeleninu. Třeba vařený chřest jídlo skvěle doplní.
Maso nakrájíme na plátky a jen zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením.
Na pánvi jednotlivé plátky opečeme po obou stranách na olivovém oleji a pak odstraníme z pánve.
Do zbylého oleje přilijeme smetanu, přidáme bazalkové pesto, podle chuti dosolíme a chvíli povaříme.
Na pokrájená rajčata posypaná sušenou bazalkou poklademe porce vepřové panenky a zalijeme smetanovou omáčkou.
Jako přílohu můžeme podat kromě brambor i rýži nebo těstoviny.