Vepřové chilli chutná báječně. Je pikantní, voňavé a jako příloha většinou stačí čerstvé pečivo. (celý recept)
Vepřové chilli chutná báječně. Je pikantní, voňavé a jako příloha většinou stačí čerstvé pečivo.
Cibulovým práškem, solí, cukrem a pepřem okořeníme vepřové maso. Vložíme ho do velké nádoby a zalije...
Vepřové chilli chutná báječně. Je pikantní, voňavé a jako příloha většinou stačí čerstvé pečivo.
Cibulovým práškem, solí, cukrem a pepřem okořeníme vepřové maso. Vložíme ho do velké nádoby a zalijeme pivem. V ní při nízké teplotě zvolna maso vaříme 8 až 10 hodin.
Jakmile je maso měkké, oddělíme ho od kostí a natrháme vidličkami nadrobno. Přidáme k němu rajčatový protlak, fazole, rozmačkaná rajčata, papriku, nadrobno nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, utřený česnek a všechno zbývající koření.
Směs důkladně promícháme, hrnec přikryjeme pokličkou a zvolna znovu vaříme nejméně 4 hodiny (můžeme ho vařit až 8 hodin). Po dvou hodinách vaření chilli ochutnáme a podle své chuti případně ještě okořeníme.
Hotové jídlo přizdobíme třeba kysanou smetanou, cibulkou nebo nastrouhaným sýrem.