Vepřové maso na houbách podáváme s bramborami nebo rýží . Nemáme-li čerstvé houby, můžeme použít sušené, nebo také žampiony. (celý recept)
Vepřové maso na houbách podáváme s bramborami nebo rýží . Nemáme-li čerstvé houby, můžeme použít sušené, nebo také žampiony.
Nakrájíme vepřové maso na jednotlivé porce, osolíme, opepříme a necháme ...
Vepřové maso na houbách podáváme s bramborami nebo rýží . Nemáme-li čerstvé houby, můžeme použít sušené, nebo také žampiony.
Nakrájíme vepřové maso na jednotlivé porce, osolíme, opepříme a necháme v chladnu uležet asi půl hodiny.
Ve vysoké pánvi osmažíme najemno nakrájenou cibuli na oleji, přidáme maso a pokrájené nebo sušené houby.
Použijeme-li sušené je dobré je nechat předem chvíli namočené ve vodě.
Posypeme kmínem a zalijeme trochou vody. Pod pokličkou pak dusíme dokud maso nezměkne. Nakonec podle chuti dosolíme, přisypeme vegetu a šťávu zahustíme moukou.