recepty

Vepřová játra


Vepřová játra můžeme podávat s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Čerstvý zeleninový salát k tomu bude vynikající...
(celý recept)

Vepřová játra můžeme podávat s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Čerstvý zeleninový salát k tomu bude vynikající....

Ingredience receptu

  • 6 plátků vepřových jater
  • 1 cibule
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička hladké mouky
  • olivový olej mořská sůl
  • mletá červená paprika
  • mletý černý pepř

Způsob přípravy

Ve vyšší pánvi osmahneme na olivovém oleji nadrobno nakrájenou cibuli. Plátky jater opepříme a poprášíme z obou stran hladkou moukou. Přidáme je do pánve k cibuli, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou asi 8 minut.

Když jsou játra hotová, přidáme k vypečené šťávě máslo , promícháme, osolíme podle chuti a necháme přikryté 5 minut stát.

Po této době můžeme minutku podávat s vhodně zvolenou přílohou.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřová játra .
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová játra .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová játra

Naši partneři