Vepřová játra jako minutka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Vepřová játra jako minutka nám budou chutnat třeba se smaženými hranolky. Lepší a hlavně zdravější variantou pak budou hranolky nasucho pečené v troubě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g vepřových jater
  • 1 malá cibule
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mletá sladká paprika
  • 1 lžíce rostlinného oleje


Způsob přípravy

Játra očistíme a nakrájíme na plátky. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a maso společně se špetkou pepře a papriky zprudka orestujeme.

Když jsou játra téměř hotová, přidáme do pánve cibuli nakrájenou na tenká kolečka a ještě krátce všechno dohromady restujeme.

Hotovou minutku podle chuti osolíme a s vybranou přílohou můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřová játra jako minutka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřová játra jako minutka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová játra jako minutka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová játra jako minutka

Kde najít informace



×