Vepřová játra na grilu recept
HanaRohlenová
45 min2 porce
Vepřová játra na grilu podáváme s pečenými brambory, nebo s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou. Místo tatarské omáčky si můžeme připravit svou vlastní omáčku podle některého z našich receptů.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 500 g vepřových jater
- mořská sůl
- mletý černý pepř
- rostlinný olej
Způsob přípravy
Vepřová játra očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Do nízkého pekáčku vymazaného olejem játrové nudličky rozložíme, trochu opepříme a v rozpáleném grilu je grilujeme asi 10 minut.
Pak je podle chuti osolíme, přidáme přílohu a ihned podáváme.
Další recepty na Vepřová játra na grilu.
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová játra na grilu