Vepřová krkovice pečená na zelenině recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření150 minPočet porcí4 porce

Vepřová krkovice pečená na zelenině bude nejvíce chutnat s bramborem. Pozor, v tomto receptu nepoužíváme kmín, jak je u pečené krkovice obvyklé.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 kg vepřové krkovice
  • 600 g mražené zeleninové směsi
  • sůl
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžíce vepřového sádla
  • voda


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Krkovici důkladně očistíme a položíme ji na sádlem vymazaný pekáč. Maso osolíme a potřeme rajčatovým protlakem.

Okolo masa navrstvíme zeleninovou směs. Pekáč pak přiklopíme víkem a v předehřáté troubě maso zvolna pečeme 1,5 až 2 hodiny.

Během pečení maso kontrolujeme a podléváme vodou. Po upečení krkovici nakrájíme na plátky a můžeme podávat s upečenou zeleninou a vařenými brambory.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřová krkovice pečená na zelenině recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová krkovice pečená zelenině .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová krkovice pečená na zelenině

Kde najít informace



×