Vepřová panenka podle Pohlreicha recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Vepřová panenka pečená v alobalu je šťavnatá a její maso je velmi jemné a delikátní. Jako přílohu můžete zvolit bramborovou kaši. Ale klidně maso podávejte třeba se saláty, s opečenými bramborami nebo s dušenými luštěninami. Je to jen na vás.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g vepřové panenky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 cibule
  • 100 g slaniny
  • olivový olej
  • mletý černý pepř
  • alobal


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Vepřovou panenku očistíme, osolíme, opepříme a na pánvi ji na oleji zprudka orestujeme ze všech stran.

Na alobal doprostřed rozprostřeme na kroužky nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený česnek. Na to položíme panenku a přikryjeme ji plátky slaniny.

Alobal zabalíme a v předehřáté troubě pečeme panenku 25 až 35 minut. Po upečení hned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřová panenka podle Pohlreicha recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová panenka podle pohlreicha .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová panenka podle Pohlreicha

Kde najít informace



×