Nabídka
Přidej
recepty

Vepřová panenka podle Pohlreicha


Vepřová panenka pečená v alobalu je šťavnatá a její maso je velmi jemné a delikátní. Jako přílohu můžete zvolit bramborovou kaši. Ale klidně maso podávejte třeba se saláty, s opečenými bramborami nebo s dušenými luštěninami. Je to jen na vás.
(celý recept)

Vepřová panenka pečená v alobalu je šťavnatá a její maso je velmi jemné a delikátní. Jako přílohu můžete zvolit bramborovou kaši. Ale klidně maso podávejte třeba se saláty, s opečenými bramborami ne...

Ingredience receptu

  • 500 g vepřové panenky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 cibule
  • 100 g slaniny
  • olivový olej
  • mletý černý pepř
  • alobal

Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Vepřovou panenku očistíme, osolíme, opepříme a na pánvi ji na oleji zprudka orestujeme ze všech stran.

Na alobal doprostřed rozprostřeme na kroužky nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený česnek. Na to položíme panenku a přikryjeme ji plátky slaniny.

Alobal zabalíme a v předehřáté troubě pečeme panenku 25 až 35 minut. Po upečení hned podáváme.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Vepřové

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřová panenka podle pohlreicha .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřová panenka podle Pohlreicha

Naši partneři