Rýži si osmahneme na oleji a zalijeme vodou. Osolíme a přidáme polovinu cibule s hřebíčky.
Opláchneme si oranžovou papriku a nakrájíme ji drobné kostičky. Odložíme na stranu.
Do druhého hrnce si dáme maličko oleje. Přisypeme na kostičky pokrájenou červenou cibuli.
Osmahneme spolu s mletým kmínem.
Vložíme naklepané plátky vepřové pečeně a osmahneme ji. Okořeníme solí, pepřem, mletou uzenou sladkou paprikou . Potom přisypeme obyčejnou sladkou červenou papriku.
Zalijeme vodou a zamícháme. Vhodíme bujón. Vaříme.
Během vaření přidáme oranžovou papriku. Omáčku zahustíme jemnou krupičkou. Mícháme ode dna. Vaříme do změknutí.
Servírujeme s kulatozrnnou rýží. Dobrou chuť.