recepty

Vepřové maso v omáčce s petrželkou


Jako přílohu k vepřovému masu s omáčkou podáváme např. tagliatelle, nebo krajíce čerstvého žitného chleba. Ideální teplá, rychlá večeře...
(celý recept)

Jako přílohu k vepřovému masu s omáčkou podáváme např. tagliatelle, nebo krajíce čerstvého žitného chleba. Ideální teplá, rychlá večeře....

Ingredience receptu

  • vepřové maso
  • 2 ks červená kuchyňská cibule
  • řepkový olej
  • petrželka kudrnka
  • drcený kmín
  • sůl
  • jemná dětská krupička
  • provensálské bylinky
  • červená uzená paprika
  • 1 ks šlehačka

Způsob přípravy

Maso si lehce naklepeme a osolíme. Posypeme provensálským kořením a červenou uzenou paprikou. Na pánvičce ho z obou stran osmahneme, aby se pěkně zatáhlo.

V hrnci si na oleji orestujeme na jemno nasekanou červenou cibuli. Vmícháme nakrájenou petrželku.

Vložíme maso. Přilijeme šlehačku a rozmícháme. Přidáme trochu vody a vaříme.

Na závěr můžeme zahustit jemnou dětskou krupičkou a chvíli povaříme. Dobrou chuť.


  • Kuchař: Monika K.
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové maso omáčce petrželkou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové maso v omáčce s petrželkou

Naši partneři