Vepřové medailonky s rýží recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí2 porce

Vepřové medailonky s rýží a lehkou omáčkou zvládne uvařit úplný začátečník.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • vepřové medailonky
  • sůl
  • červená sladká paprika
  • řepkový olej
  • 1 ks kuchyňská cibule
  • sušený libeček
  • černý pepř – mletý
  • jarní cibulka
  • bazalka


Způsob přípravy

Předehřejeme si troubu. Na sporák si dáme do hrnce (který je vhodný i do trouby) pokrájenou kuchyňskou cibuli a přilijeme řepkový olej. Zlehka cibuli orestujeme.

Na cibuli položíme vepřové medailonky. Osolíme je a okořeníme. Restujeme je ze všech stran, dokud nepustí trochu šťávy.

Přilijeme vodu a vložíme i s vhodnou nádobou, do trouby. Pečeme do měkka.

Omáčku z masa nemusíme nutně zahustit. I tak je to dobrota. Podáváme s rýží. Ozdobíme jarní cibulkou a bazalkou. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové medailonky s rýží recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřové medailonky s rýží.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové medailonky rýží .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové medailonky s rýží

Kde najít informace



×