Sdílet:

Vepřové ražniči recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Vepřové ražniči je skvělé s hranolky pečenými troubě a s tatarskou omáčkou. Někomu ale může chutnat i s bramborovou kaší nebo čerstvým pečivem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 150 g anglické slaniny vcelku
  • 2 velké cibule
  • 350 g vepřové kýty
  • 1 pikantní klobása
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mletá červená paprika
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Vepřové maso a slaninu nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, nasypeme do misky, přidáme trochu oleje, pepře, papriky a soli a vše důkladně promícháme. Cibuli nakrájíme na kolečka, stejně tak i pikantní papriku.

Na špejle seříznuté do špičky pak střídavě napichujeme maso, klobásu, cibuli a slaninu. Špízy pak položíme na pekáč, lehce polijeme olejem, přikryjeme pokličkou a pečeme v předehřáté troubě asi 60 minut.

Hotové ražniči naservírujeme na talíře a s libovolnou přílohou můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové ražniči recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřové ražniči.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové ražniči .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové ražniči

Kde najít informace



×