Pokud chcete připravit opravdu delikatesní maso, které se bude na jazyku rozpadat, vyzkoušejte tohle mořidlo s vínem. Je připravené raz dava a zaručí šťavnatost masa. (celý recept)
Pokud chcete připravit opravdu delikatesní maso, které se bude na jazyku rozpadat, vyzkoušejte tohle mořidlo s vínem. Je připravené raz dava a zaručí šťavnatost masa....
Do menšího hrnce nalijeme vodu a víno, přisypeme koření a přivedeme k varu. Jakmile směs probublá, ihned odstavíme a necháme vychladnout
Očištěnou zvěřinu prošpikujeme, cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu na kostičky. Polovinu zeleniny nasypeme do nádoby na naložení, vložíme maso a to posypeme druhou polovinou zeleniny s cibulí.
Nakonec zalijeme vychladlým mořidlem. Maso zatížíme a necháme 2-4 dny uležet. Obden obrátíme.