Višňová omáčka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Višňová omáčka se výborně hodí například k uzenému kachnímu prsu, ale višňová omáčka se dá konzumovat i se sladkým pečivem. Recept najdete zde.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 30 dkg zralých višní
  • 3 dl vody, citronová kůra a šťáva
  • 2 dl červeného vína
  • 2 hře­bíčky
  • 3 dkg maizeny
  • sůl
  • cukr


Způsob přípravy

Očištěné, vypeckované višně zalijeme vařící vodou, přidáme citronovou kůru, 2 hřebíčky a vaříme, až višně změknou.

Potom višně prolisujeme. Ve víně rozmícháme maizenu, nalijeme na prolisované višně, osolíme a povaříme.

Do hotové omáčky přidáme podle chuti cukr a citronovou šťávu. Podáváme ke zvěřině a různému masu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Višňová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Višňová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu višňová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Višňová omáčka

Kde najít informace



×