Sdílet:

Vývar z králíka recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí6 porcí

Dopřejte si vývar z králíka se spoustou zeleniny. Chuťově výrazná polévka je ideální na nedělní rodinný oběd.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 ks králík chlazený – bez hlavy
  • 1/2 ks celer
  • 3 ks vejce
  • 4 ks mrkev
  • petrželka
  • sůl
  • černý pepř – mletý
  • rýže


Způsob přípravy

Do velkého hrnce si vložíme králíka bez hlavy. Celer a mrkev zbavíme slupky.

Celé mrkve vložíme do hrnce k masu. Polovinu celeru si rozkrojíme na menší kusy a přidáme k ostatním surovinám. Vše zalijeme vodou, osolíme a opepříme. Vařme do měkka. Dvacet minut před koncem, přisypeme rýži a pokračujeme ve vaření.

Uvařeného králíka vyndáme z hrnce a obereme maso od kosti. Maso dáme zpět do hrnce. Množství masa v polévce záleží na vás. Zeleninu si na prkénku rozkrájíme a vrátíme do polévky. Vyklepneme vajíčka, promícháme a chviličku povaříme.

Petrželku si omyjeme, nakrájíme a vhodíme do polévky. Hustý vývar z králíka je připraven k servírování. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vývar z králíka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vývar z králíka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vývar králíka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vývar z králíka

Kde najít informace



×