Jednoduchý recept na velmi chutné a přitom lehké jídlo. Svou chutí a vůněmi připomíná italské recepty. (celý recept)
Jednoduchý recept na velmi chutné a přitom lehké jídlo. Svou chutí a vůněmi připomíná italské recepty.
Nejprve vaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu na obalu. Pět minut před koncem přidáme ...
Jednoduchý recept na velmi chutné a přitom lehké jídlo. Svou chutí a vůněmi připomíná italské recepty.
Nejprve vaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu na obalu. Pět minut před koncem přidáme k těstovinám brokolici pokrájenou na jednotlivé růžičky a vše dovaříme. Pak scedíme vodu.
Ve velkém kastrole rozehřejeme máslo, přidáme mouku a mléko a krátce povaříme. Hustou omáčku pak odstavíme z plotny. Přidáme mascarpone, pokrájená sušená rajčata, kapary a ančovičky.
Přimícháme uvařené těstoviny s brokolicí, ososlíme a opepříme.
Do vymazané zapékací mísy rozložíme na dno porce lososa, na ně směs těstovin s omáčkou, posypeme strouhaným čedarem a bazalkou.
V předehřáté troubě (cca 200 stupňů) pečeme maximálně 30 minut, aby se ryba nevysušila.
Můžeme podávat s čerstvým zeleninovým salátem.