Recept Zapečený pórek s čedarovým dipem

Detail receptu na jídlo Zapečený pórek s čedarovým dipem. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Zapečený pórek s čedarovým dipem

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Zapečený pórek s čedarovým dipem může být chutným předkrmem. Když ho doplníme čerstvým pečivem, klidně nahradí i lehkou vegetariánskou večeři.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Pórek důkladně očistíme, rozřízneme ho podélně a nakrájíme na půlměsíce.

Ve pánvi rozpustíme máslo a nakrájený pórek na něm restujeme přibližně 10 minut, až změkne. trochu ho okořeníme pepřem a solí, promícháme a odstavíme z plotny.


V jiné míse smícháme majonézu, smetanový sýr, dvě třetiny nastrouhaného čedaru a pivo na hladký krém.

Do zapékací misky rozložíme pórek, posypeme ho zbývajícím čedarem a zapečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

Hotové jídlo vyndáme z trouby a podáváme s připraveným sýrovým dipem a třeba i s pečivem.

Zapečený pórek s čedarovým dipem může být chutným předkrmem. Když ho doplníme čerstvým pečivem, klidně nahradí i lehkou vegetariánskou večeři. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Pórek důkladně očis...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 45 min
  • Počet porcí 6

Recenze a hodnocení receptu Zapečený pórek s čedarovým dipem


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Zapečený pórek s čedarovým dipem

Ingredience receptu Zapečený pórek s čedarovým dipem

200 g nastrouhaného čedaru
1/4 hrnku majonézy
2 lžíce nesoleného másla
1 velký pórek
230 g smetanového sýra
4 lžíce černého piva
mletý černý pepř
mořská sůl

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Zeleninové
Hledat podobné recepty jako Zapečený pórek s čedarovým dipem

Podobné recepty jako Zapečený pórek s čedarovým dipem


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů