Zapečená červená řepa recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Zapečená červená řepa se sýrem a smetanou je báječná pochoutka. Potřebujete-li netradiční předkrm, vyberte si právě tento. Můžete přidat kousek čerstvého pečiva.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 7 ks červené řepy
  • 250 ml smetany
  • 150 g sýru Feta
  • 1 lžíce pražených dýňových semínek
  • 1 lžíce olivového oleje


Způsob přípravy

Červenou řepu oloupeme a uvaříme ve slané vodě. Troubu si předehřejeme na 200 stupňů.

Vychladlou řepu nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na olejem vymazaný pekáč. Smetanu ušleháme se sýrem Feta a praženými semínky. Směs rozložíme na plátky červené řepy a vše krátce zapečeme v předehřáté troubě.

Přidáme čerstvé pečivo a můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Zapečená červená řepa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Zapečená červená řepa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu zapečená červená řepa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Zapečená červená řepa

Kde najít informace



×