Zapečená kedlubna recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí3 porce

Zapečená kedlubna představuje příjemnou změnu v jídelníčku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 ks velká kedlubna
  • 10 ks brambor
  • 0,5 l smetana na vaření
  • sůl
  • černý pepř mletý
  • sušené oregano
  • uzená červená paprika
  • sušený libeček
  • koření argentinský steak
  • 1 ks kuchyňská cibule
  • 4 stroužky česneku
  • řepkový olej
  • kari koření
  • petrželka
  • parmezán
  • jarní cibulka


Způsob přípravy

Předehřejeme si troubu a připravíme si zapékací nádobu.

Do hluboké pánve si nalijeme kapku oleje a osmahneme nakrájené stroužky česneku a cibule. Přidáme na kostičky pokrájené kedlubny a brambory. Vše osolíme a okořeníme. Kořením nešetříme. Za stálého míchání zlehka opékáme.

Po chvíli přendáme do zapékací nádoby, zalijeme smetanou a dáme péct do trouby. Do misky si nastříháme petrželku a jarní cibulku. Smícháme s nastrouhaným parmezánem.

Hotovou zapečenou kedlubnu posypeme petrželkou, jarní cibulkou, parmezánem a můžeme servírovat. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Zapečená kedlubna recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Zapečená kedlubna.
Nebo hledejte podobné podle části názvu zapečená kedlubna .
Hledat podobné recepty na internetu jako Zapečená kedlubna

Kde najít informace



×