Zapečené rybí závitky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Zapečené rybí závitky můžeme podávat s vařenými bramborami. Použít můžeme například rybí filé z tresky.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g rybího filé bez kostí
  • 6 listů čínského zelí
  • 150 ml smetany
  • 1 vejce
  • 50 g strouhaného parmezánu
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • mořská sůl
  • olivový olej
  • špetka zázvoru
  • 1 bílá cibule
  • 1 lžíce nadrobno nasekané bazalky


Způsob přípravy

Filé uvaříme v osolené vodě s citronovou šťávou doměkka. Necháme ho chvíli chladnout a pak ho nožem rozsekáme a ve větší míse smícháme se zázvorem a nadrobno nakrájenou cibulí.

Velké listy čínského zelí spaříme horkou vodou a opatrně necháme vychladnout. Rybí směs pak rozdělíme do jednotlivých listů a ty pevně zabalíme. Troubu si mezitím předehřejeme na 180 stupňů.

Zapékací mísu vymažeme olejem a připravené závitky do ní rozložíme. Smetanu ušleháme s vejcem, sýrem a nadrobno nasekanou bazalkou. Touto směsí zalijeme závitky a v předehřáté troubě je pak zapečeme. Jakmile se povrch začne zabarvovat dorůžova, je jídlo hotové.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Zapečené rybí závitky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Zapečené rybí závitky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu zapečené rybí závitky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Zapečené rybí závitky

Kde najít informace



×