Čevabčiči
Tento masový pokrm je složením podobný karbanátku a dříve šlo o klasiku, která nechyběla skoro na žádném restauračním jíd...
Katův šleh podle Kluci v akci
Tato restaurační klasika má i dnes stále spoustu příznivců, a i když nad ní mnozí šéfkuchaři obracejí oči v sloup, je ten...
Kávová panna cotta s tekutým karamelem recept
Postup přípravy receptu. Panna cotta: Želatinu namočíme do studené vody. Za občasného promíchnutí zahřejeme kávu, smetanu a cukr, těsně před tím než začne směs vařit ji odstraníme z ohně.
Podobné recepty jako Kávová panna cotta s tekutým karamelem
Zlaté tolary recept
Tématické fráze: restaurační moučníky recepty recepty na slavnostní oběd kureci tolary recept restaurační moučníky tolary recept na slavnostní oběd zlaté recepty slavnostní oběd recept vanilkové tolary tolary recept restaurační moučníky restauracni moučník recept recept na restaurační moučník zlatý
Podobné recepty jako Zlaté tolary