Ricottové bochánky s brusinkami recept
Bochánky potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme při 200°C cca 20-25 minut do zlatova. Poznámka autorky receptu Jsou opravdu bleskové k bleskové spotřebě. Z dávky je jich asi 12 a nevím jak chutnaly druhý den, protože nebyly. Je to takové pečivo vhodné k snídani nebo svačině. Popraskaly mi, asi jsem je
Podobné recepty jako Ricottové bochánky s brusinkami
Bochánky recept
Postup přípravy. Všechny suroviny důkladně promísím, na pomoučeném vále vytvořím placku vysokou 3-4 cm, tvořítkem o průměru minimálně 4 cm vykrájím bochánky. Položím na plech, potřu nahoře rozšlehaným vejcem a nechám asi 20 minut vychladit v lednici. Potom v troubě vyhřáté na 220°C peču 10-15 minut
Podobné recepty jako Bochánky