Roast beef recept
Cvrčku, já dělám roastbeef na pekáčku v troubě a je to v pohodě. Peču cca 4 hodiny při 100°C, mám radši víc propečený, než je na fotce. Roastbeef se obvykle dělá z nízkého roštěnce, ale vysoký jsem taky jednou koupila a povedlo se . Odpovědět
Podobné recepty jako Roast beef
Tatarský biftek tatarák z hovězího masa recept
Maso odblaníme (někdy tam nějaké kousky mohou být), pomeleme, (můžeme i 2x) nebo můžeme maso naškrábat nožem, což je pracné ale nejlepší.Maso...
Podobné recepty jako Tatarský biftek tatarák z hovězího masa
Libanonský hovězí guláš
Způsob přípravy. Je známé, že libanonská kuchyně je zdravá a chutná. Libanonský hovězí guláš je jedním z oblíbených jídel v předních restauracích celého světa, ale velmi jednoduše si ho můžeme připravit i doma.
Podobné recepty jako Libanonský hovězí guláš
VIDEO: Roastbeef s béarnskou omáčkou
Prima tip: Doba pečení se vypočte dle hmotnosti masa a podle toho, jak chceme, aby bylo maso propečené. Aby doba pečení byla přesná, musí mít maso před vložením do trouby pokojovou teplotu – maso vyndáme z lednice nejméně 30–60 min před pečením.
Podobné recepty jako VIDEO: Roastbeef s béarnskou omáčkou
Low Temperature Roastbeef
Roastbeef má být uvnitř růžový a šťavnatý, a to se jen tak neuhlídá, protože každý kus masa je jiný, má jinou váhu, jiný tvar. Možná to z receptu nevyznělo úplně jasně, proto shrnuji ještě jednou: Trouba má mít stálou teplotu 80°C, nezávisle na váze masa nebo jiných faktorech. Konečný stupeň masa by
Podobné recepty jako Low Temperature Roastbeef
Anglický roastbeef
To fakt neni klasickej roastbeef:Rostena se poradne osoli, opepri mletym peprem ne drcenym z nej ta chut tolik nevnikne do masa (opravdu hodne, neni treba se bat), polije se worcesterem, horcici a olejem a necha se do druheho dne odlezet, druhy den se zprudka opece na panvy a sup do 220 stupnu vyhra
Podobné recepty jako Anglický roastbeef
Hovězí rib eye steak recept
Postup přípravy. Pro přípravu hovězího rib eye steaku budeme potřebovat kvalitní hovězí z vysokého roštěnce. Díky tomu, že je maso prorostlé tukem, bude výsledný steak šťavnatý a velmi chutný.
Podobné recepty jako Hovězí rib eye steak
VIDEO: Shepherd´s pie podle Pohlreicha
Zapékání je jednou ze základních úprav masa. Pokud ho zakryjete vrstvou těsta, brambor, kaše či zeleniny, vytvoříte ochrannou vrstvu, která maso uchrání před žárem a zabrání tak jeho vysušení.
Podobné recepty jako VIDEO: Shepherd´s pie podle Pohlreicha
Pravý salát Coleslaw recept
Postup přípravy. Bílé zelí nakrouháme na tenké plátky a ještě příčně překrájíme na asi centimetr velké kousky. Zasypeme přibližně jednou lžící soli, důkladně promícháme a asi 20 - 30 minut ručně mačkáme, aby zelí pustilo co nejvíc šťávy a zkřehlo.
Podobné recepty jako Pravý salát Coleslaw