Roastbeef recept
Na pánvi rozpálíme olivový olej a na něm ze všech stran zprudka opečeme zlehka osušené maso. Opékání by mělo trvat dohromady cca 5 min. Pak uložíme do pekáče a pečeme asi 45-50 min. Hotový roastbeef necháme alespoň půl hodiny odpočívat, aby se šťáva rovnoměrně rozložila a maso bylo křehké a šťavnaté
Podobné recepty jako Roastbeef
Omáčka ke grilovanému masu prý dle Pohlreicha :-) recept ...
Postup přípravy receptu. Jogurt smícháme s majonézou a kari, jablko oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle a přidáme. Poté dle chutí dáme špetku soli a špetku cukru.
Podobné recepty jako Omáčka ke grilovanému masu prý dle Pohlreicha :-) ...
Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha
Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha je pikantní. Podávejte ji v misce a každý si podle chuti může maso na talíři touto omáčkou přelít. ( celý recept) Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha je pikantní. Podávejte ji v misce a každý si podle chuti může maso na talíři touto omáčkou přelít....
Podobné recepty jako Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha
Katův šleh podle Pohlreicha
Katův šleh podle Pohlreicha. Tahle “specialita” českých restaurací většinou zvedá známému šéfkuchaři tlak, ale když přijde na lámání chleba, tak si na něm občas i rád pochutná. Směs z kuřecího masa je nejlepší se smaženými bramboráčky. Tahle “specialita” českých restaurací většinou zvedá známému šéf
Podobné recepty jako Katův šleh podle Pohlreicha
VIDEO: Roastbeef s béarnskou omáčkou
Prima tip: Doba pečení se vypočte dle hmotnosti masa a podle toho, jak chceme, aby bylo maso propečené. Aby doba pečení byla přesná, musí mít maso před vložením do trouby pokojovou teplotu – maso vyndáme z lednice nejméně 30–60 min před pečením. Jinak bude trvat déle, než bude hotové a bude se spíše
Podobné recepty jako VIDEO: Roastbeef s béarnskou omáčkou
Anglický roastbeef
2007 08:00. Skutečný roastbeefse neopéká na sádle, ale rovnou vrazí do trouby, rozpálené na největší výkon - klidně 250-270 stupňů a nechá 20 minut. Pak se maso přelije vypečeným lojem, teplota sníží na 180 a dále se nechá maso péct 15 minut na každý půlkilogram váhy, a každých 15 minut se přeleje v
Podobné recepty jako Anglický roastbeef