Pečeně z krůty
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Nahlédněte s námi do historie vánočního cukroví… Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. 800 g krůtích prsou 2 zelené papriky 10 cherry rajčátek 3 stroužky česneku 1 šalotka 80 g sl
Podobné recepty jako Pečeně z krůty
Bílé kokosové myšky
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Nahlédněte s námi do historie vánočního cukroví… Soumrak firemních vánočních večírků ? Ingredience receptu. 150 g strouhaného kokosu 150 g cukru moučka 2 vejce 50 g ztuženého tuku čokoládová poleva 1/2 lžičky rumu spaře
Podobné recepty jako Bílé kokosové myšky
Kuře pečené se šlehačkou
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. 250 ml smetany ke šlehání 1 celé kuře 5 stroužků česneku 280 g strouhaného parmezánu sůl mletý černý pepř špetka koření na kuře (Podravka) 1
Podobné recepty jako Kuře pečené se šlehačkou
Smažené karbanátky z červené řepy
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ingredience receptu. 200 g brambor 300 g červené řepy 2 stroužky česneku 1 vejce 100 g balkánského sýra 3 lžíce kukuřičné strouhanky mletý černý pepř mořská sůl olivový olej na smažení ; Způsob přípravy. Brambory uvařím
Podobné recepty jako Smažené karbanátky z červené řepy
Telecí roláda
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Ingredience receptu. 1300 telecího hrudí bez kostí 5 rohlíků 2 lžíce mletých mandlí 40 g másla 100 ml mléka 3 vejce špetka muškátového květu špetka mořské soli šp
Podobné recepty jako Telecí roláda
Dušené hovězí
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Dušené hovězí
Vepřové plátky s pohankou
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Vepřové plátky s pohankou
Zeleninový nákyp
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Zeleninový nákyp
Játra na čínský způsob
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek . Ingredience receptu. 500 g vepřových jater 1 lžíce sušených hub 1 menší bílá cibule 2 stroužky česneku 50 g špenátových listů 1 lžička strouhaného zázvoru 2 lžíce bíl
Podobné recepty jako Játra na čínský způsob
Rychlý koláč s ořechy
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu . 100 ml mléka 50 ml sladké smetany 150 g mletých ořechů 200 g polohrubé mouky 3 vejce 1 prášek do pečiva 150 g cukru krupice 3 lžičky kakaa 1 lžička skořice 1 citron 50 ml olivového oleje 2 lžíce cukru m
Podobné recepty jako Rychlý koláč s ořechy
Houbová omeleta
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Ingredience receptu. 250 g čerstvých pokrájených hub 100 g pikantní klobásy 8 vajec 1 zelená jarní cibulka 70 ml piva 5 lžic mléka muškátový oříšek mletý černý pepř moř
Podobné recepty jako Houbová omeleta
Vepřová panenka se smetanovou omáčkou
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Vepřová panenka se smetanovou omáčkou
Kuřecí karbanátky
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Kuřecí karbanátky
Závitky z hovězího masa
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Ingredience receptu. 4 plátky hovězího roštěnce 2 vejce 4 plátky libové slaniny nebo šunky plnotučná hořčice sůl mletý černý
Podobné recepty jako Závitky z hovězího masa
Hospodský vepřový guláš
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Hospodský vepřový guláš
Dýňové lívanečky
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Dýňové lívanečky
Omáčka z hlívy ústřičné
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout . Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Ingredience receptu. 1 kávová lžička kmín - celý 0,2 l voda 500 g hlíva ústřičná 2 polévkové lžíce řepkový olej
Podobné recepty jako Omáčka z hlívy ústřičné
Kuřecí prsa s pórkem
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ingredience receptu. 4 kuřecí prsa 1 pórek 60 g sýru gouda mletý černý pepř mořská sůl rostlinný olej; Způsob přípravy. Troubu si předehřejeme na 170 stupňů. Maso očistíme a podélně rozkrojíme tak, aby se vytvořila kaps
Podobné recepty jako Kuřecí prsa s pórkem
Kachna dušená s kořením
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 1 vykuchaná kachna 1 dcl červeného vína 1 lžíce hladké mouky 1/2 l masového vývaru 3 rajčata 1 zelená paprika 100 g slanin
Podobné recepty jako Kachna dušená s kořením
Dýňové čatní
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Dýňové čatní
Bramborové noky
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ingredience receptu. 800 g brambor 1 vejce 300 g hladké mouky 20 g strouhaného parmezánu sůl mletý černý pepř ; Způsob přípravy. Bramborové noky můžeme jen osmažit na másle a podávat se smaženou cibulkou. Nebo jsou výbo
Podobné recepty jako Bramborové noky
Korpus na dort
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Korpus na dort
Rychlá sýrová omáčka
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Soumrak firemních vánočních večírků ? Ingredience receptu. 300 ml mléka nebo smetany 50 g másla 50 g mouky 200 g sýru (dle chuti - niva, polotvrdý sýr, parmezán) 1 stroužek česneku oregano bazalka; Způsob přípravy. Výbo
Podobné recepty jako Rychlá sýrová omáčka
Květáková polévka
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Kapr na našem vánočním stole. Ingredience receptu. 1/2 květáku 50 g Créme fraiche nebo smetany 2 lžíce olivového oleje 1 stroužek česneku 1 l kuřecího nebo zeleni
Podobné recepty jako Květáková polévka
Pečené brambory
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Soumrak firemních vánočních večírků ? Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 800 g brambor (typ A) olivový olej hrubá sůl mletá paprika čerstvá zelená pažitka; Z
Podobné recepty jako Pečené brambory
Špecle s máslem, parmezánem a lískovými oříšky
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ingredience receptu. těsto na špecle: 2 hrnky polohrubé mouky 2 vejce špetka strouhaného muškátového oříšku špetka soli 1 hrnek mléka další přísady: 10 snítek šalvěje 1 hrnek přepuštěného másla 1 hrnek lískových oříšků
Podobné recepty jako Špecle s máslem, parmezánem a lískovými oříšky
Smažený řízek plněný houbami
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ingredience receptu. 800 g vepřové kýty 150 g hub (žampiony, hříbky apod.) 150 g anglické slaniny 1 jarní cibulka 3 vejce olivový olej hladká mouka kukuřičná strouhanka sůl mletý černý pepř; Způsob přípravy. Připravíme
Podobné recepty jako Smažený řízek plněný houbami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rajská omáčka s masovými kuličkami z mletého vepřového masa je pochoutka, kterou si zamiluje celá rodina. Jako příloha se hodí houskové knedlíky nebo rýže. Z vajec, mletého masa a trochy strouhanky si umícháme v misce masovou směs. Trochu dochutíme solí a mletým pepřem a rukama namočenýma ve vodě si
Podobné recepty jako Rajská omáčka s masovými kuličkami
Silná hovězí polévka
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 500 g hovězího žebra 4 l vody 250 g kořenové petržele 250 g celeru 150 g mrkve 2-3 hovězí kosti 1 neoloupaná cibule 2-3 st
Podobné recepty jako Silná hovězí polévka
Česká domácí bageta
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu . 4 šálky hladké mouky 1 vejce 3/4 kostky droždí 1 lžíce cukru krupice 1,25 šálku vlažného mléka 200 g rostlinného u 1 lžíce soli máslo; Způsob přípravy. Česká domácí bageta je pečivo, které si snadno upe
Podobné recepty jako Česká domácí bageta
Hovězí po burgundsku
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. 1,8 kg hovězího masa (třeba svíčková) 2 lžíce olivového oleje snítka tymiánu snítka petržele 1 bobkový list 1 cibule 2 mrkve 4 stroužky česne
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Pečený králík
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Pečený králík
Podzimní zelný salát
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Podzimní zelný salát
Zelný salát s jablky
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Zvyky českých Vánoc: Oživte tyto staré a krásné tradice… Kdy začal čas? Juliánský a gregoriánský kalendář. Soumrak firemních vánočních večírků ? Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Kapr na našem váno
Podobné recepty jako Zelný salát s jablky
Dušené zelí
Dušené zelí, ať už bílé, nebo červené, je základní příloha k pečeným masům. Hlavně pečená kachna nebo husa se bez dušeného zelí neobejde. Cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme v rozpuštěném sádle v hlubší pánvi. Přidáme špetku cukru a když cukr lehce zkaramelizuje, nasypeme do pánve pokrájené zelí.
Podobné recepty jako Dušené zelí