Smažený kapr trochu jinak
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Smažený kapr trochu jinak
Vánoční pomerančové hřebínky
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Vánoční pomerančové hřebínky
Vepřové kotlety pečené v alobalu
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Vepřové kotlety pečené v alobalu
Kokosové koule
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Kokosové koule
Klobásky v bramborovém těstě
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Klobásky v bramborovém těstě
Jednoduchá kuřecí polévka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Jednoduchá kuřecí polévka
Dýňová polévka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Není tak těžké naučit se žít bez lepku. Ingredience receptu. 1 kg dýně 1 ks cibule 1 l kuřecí nebo zeleninový vývar olej smetana kari sůl mletý černý pepř zakysaná smetana čerstvá pažitka čerstvá bazalka; Způsob přípravy. La
Podobné recepty jako Dýňová polévka
Rýžové nudle s kuřecím masem a žampiony
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 1 kuřecí prsa 1 šalotka 1 červená paprika 1 zelená paprika 6 žampionů 1 mrkev 1 stroužek česneku špetka soli špetka černého mletého pepře 1 lžíce sojové omáčky olivový olej rýžové nudle; Způsob přípravy.
Podobné recepty jako Rýžové nudle s kuřecím masem a žampiony
Řízky z uzené krkovice
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Řízky z uzené krkovice
Pomazánka z droždí
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 1 ks: kuchyňská cibule 4 ks:vajíčka sůl černý pepř – mletý 10 dkg:čerstvé máslo 2 obdelníčky:smetanový sýr – tavený 0,6 l :smetana – ke šlehání 5 ks:čerstvé droždí; Způsob přípravy. V kastrolu si osmahne
Podobné recepty jako Pomazánka z droždí
Zapečená růžičková kapusta s parmazánem
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Zapečená růžičková kapusta s parmazánem
Katův šleh
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek . Ingredience receptu. 400 g vepřové kýty 1 červená cibule olivový olej pikantní kečup špetka mletého černého pepře špetka soli špetka chilli koření 2 stroužky česneku
Podobné recepty jako Katův šleh
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Kapr na našem vánočním stole. Ingredience receptu. 500 g mletého vepřového masa 4 lžíce strouhanky 2 vejce 1 větší cibule 1 konzerva rajčatového protlaku 3 kuličky nového koření sůl 1 bobkový list 1 lžíce hladké mouky špetka
Podobné recepty jako Rajská omáčka s masovými kuličkami
Hrnkové knedlíky s burisony
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 250 g polohrubé mouky 250 ml polotučného mléka 55 g neochucených rýžových burisonů 1 lžička kypřícího prášku do pečiva 4 vejce sůl sádlo nebo jiný tuhý tuk; Způsob přípravy. Z bílků ušleháme tuhý sníh. M
Podobné recepty jako Hrnkové knedlíky s burisony
Pikantní papriky
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Rozhovor o jídle s Vendulou Krejčovou moderátorkou Objektivu nejen o exotickém jídlu jako jsou Cvrčci. Ingredience receptu. 2 stroužky česneku 2 žluté papriky 2 červené p
Podobné recepty jako Pikantní papriky
Sýrová pomazánka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Sýrová pomazánka
Bramborové placky
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout . Ingredience receptu. 500 g brambor 30 g másla 100 g hrubé mouky 1 vejce 1 lžička soli tuk na smažení (olej, sádlo) Způ
Podobné recepty jako Bramborové placky
Kuřecí závitky
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Vývoj tradičního vánočního menu v průběhu času... Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. 600 g kuřecích prsou 2 žloutky 60 g lučiny 20 g nastrouhané Nivy 1 lžíce nasekané zelené petržel
Podobné recepty jako Kuřecí závitky
Segedínský guláš
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Frankfurtská polévka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Kapr na našem vánočním stole. Ingredience receptu . sůl 1 polévková lžíce sladká paprika - mletá černý pepř - mletý 1 polévková lžíce tuk např. sádlo, olej 2 polévkové lžíce mouka - hladká 5 ks velké brambory 10 dkg uzenina
Podobné recepty jako Frankfurtská polévka
Korpus na dort
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Korpus na dort
Salát s kuřecím masem
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Salát s kuřecím masem
Jablečný koláč bez lepku
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Jablečný koláč bez lepku
Domácí chléb
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 1 kg hladké mouky 500 ml vlažné vody 1 lžička cukru krupice 5 dkg čerstvého droždí 1 polévková lžíce směsi soli s kmínem osolená voda rozpuštěné máslo; Způsob přípravy. Domácí chléb si upečeme snadno dom
Podobné recepty jako Domácí chléb
Sýrová smaženka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Nahlédněte s námi do historie vánočního cukroví… Není tak těžké naučit se žít bez lepku. Ingredience receptu. 6 krajíčků chleba 3 vejce 150 g nastrouhaného eidamu 1 lžička nasekané petrželky sůl olivový olej na smažení; Způs
Podobné recepty jako Sýrová smaženka
Sýrový quiche
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. bramborové těsto: 400 g brambor 1 vejce 70 g parmezánu sůl mletý černý pepř sýrová náplň: 100 g parmezánu 250 g lučiny 1 kozí sýr 10 vajec čerstvá zelená petržel špetka muškátového květu mletý černý pepř
Podobné recepty jako Sýrový quiche
Křupavá slanina na špejli
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 200 g slaniny 8 špejlí sůl - podle chuti čerstvě mletý černý pepř - podle chuti mletá červená paprika - podle chuti olivový olej; Způsob přípravy. Křupavá slanina na špejli je rychle a snadno připravená
Podobné recepty jako Křupavá slanina na špejli
Rozhuda s čerstvým medvědím česnekem
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 250g měkkého tvarohu 2 lžíce olivového oleje čerstvý medvědí česnek sůl; Způsob přípravy. Nejprve slijeme vodu, pokud je na povrchu tvarohu a dáme ho do misky. Přídáme olivový olej a dle chuti osolíme. M
Podobné recepty jako Rozhuda s čerstvým medvědím česnekem
Jablečné lívance
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Vývoj tradičního vánočního menu v průběhu času... Ingredience receptu. 150 g, hladké celozrnné špaldové mouky, 100 g kukuřičné mouky, 2 lžičky prášku do pečiva bez fosfátů, 200 ml mléka, 2 vejce, kůra z citrónu, 1 vanilkový
Podobné recepty jako Jablečné lívance
Výborný kmínový chléb
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Šéfem za pár minut - nový pořad o vaření se Zdeňkem Pohlreichem… Ingredience receptu. 2 polévkové lžíce olej – např. řepkový 1,5 polévkové lžíce ocet 30 dkg chlebová mouka – pšeničná 20 dkg chlebová mouka – žitná 3 kávové lž
Podobné recepty jako Výborný kmínový chléb
Bramborová kaše
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Vývoj tradičního vánočního menu v průběhu času... Ingredience receptu. 300 g brambor 3 lžíce nesoleného másla sůl 1/3 hrnku horkého mléka čerstvě mletý pepř nastrouhaný muškátový oříšek; Způsob přípravy. Bramborová kaše je k
Podobné recepty jako Bramborová kaše
Mrkvová omáčka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 3 mrkve 150 ml smetany 1 jarní zelená cibulka mořská sůl sladká mletá paprika zelená petrželka olivový olej; Způsob přípravy. Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle. Ve vyšší pánvi na oleji osmažíme nadro
Podobné recepty jako Mrkvová omáčka
Perfektní palačinky
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Perfektní palačinky
Rychlé lasagne
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout
Podobné recepty jako Rychlé lasagne
Květáková kaše
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Nahlédněte s námi do historie vánočního cukroví… Ingredience receptu. 1 hlava květáku 1 ks cibule 3-4 vejce 1 hrnek vody olej podle potřeby 1 lžíce kmínu sůl podle potřeby; Způsob přípravy. Květák rozebereme na hlavičky a om
Podobné recepty jako Květáková kaše