Rusnacke pirohy recept
Pirohy varime asi 20 min v osolenej vode. Medzitym si nakrajame cibulu a dame ju oprazit na mast alebo olej. Normalne by tam mala byt aj slanina, ale toto je postny variant. Vyberieme na tanier, polejeme kyslou smotanou a oprazenou cibulou. Ked nemame formicky na pirohy, cesto nakrajame na stvorce a
Podobné recepty jako Rusnacke pirohy
Krkonošské brambrdle recept
Lara: V Polsku se toto jídlo nazývá pierogi ruskie (rusínské pirohy) a patří k zlatému pokladu polské kuchyně. Podává se na Štědrý večer. Odpovědět. krupska. 25. 11. 2015 04:51:51. Jdu to zkusit,recept je jednoduchý a líbí se mi. Odpovědět. Lara (neregistrovaná) 24. 11. 2015 21:56:21 . Slovanske nar
Podobné recepty jako Krkonošské brambrdle
Mačanka recept
Do jušky nalejeme vodu, množstvo opatrne, podľa kyslosti, len aby sme ju trocha zriedili (smotana ju ešte zjemní a vo výsledku musí byť kyslá).…
Podobné recepty jako Mačanka