Sdílet:

Salám do udírny recept


Salám do udírny recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Salám do udírny, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Salám do udírny. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Salám do udírny receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Doma uzený sýr recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Doma uzený sýr recept

Sýr i salám nakrájíme na kostičky, dáme do mísy a promícháme. Můžeme přidat i naložený zelený pepř bez nálevu. Dáme do papíru na salám a kvedlačkou co nejvíce nadusáme, ale pozor aby papír nepraskl. Konec pevně zavážeme. Zavěsíme do udírny vyhřáté na 75 stupńů a udíme 2 - 3 hodiny.

Podobné recepty jako Doma uzený sýr

Uzený bůček v udírně LOKOMOTIVA recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Uzený bůček v udírně LOKOMOTIVA recept

Do udírny se vejde 5kg masa, nakrájíme ho na cca 0,5kg kusy. Nasolíme docela dost, nebát se toho! Do vytopené udírny, kde topíme tvrdým dřevem (hruška, švestka atd ), pokládáme maso, můžeme i na sebe. Občas otočit. Nic jiného! Nebudete věřit, co ta lokomotiva dokáže. Opravdu super, kdo neochutnal, n

Podobné recepty jako Uzený bůček v udírně LOKOMOTIVA

recept internet
recept internet

Salám ostrý

Zamíchanou směs plníme do připravených obalů, a děláme salámy. Konce střev dobře zavážeme a nakonec uděláme očko , abychom mohly salám zavěsit do udírny. Salámy udíme v předem vyhřáté udírně do zlatohnědé barvy, po vyuzení dováříme při teplotě vody 75 stupňů po dobu 2 hodin., vychladlé dáme zpět do

Podobné recepty jako Salám ostrý

recept internet
recept internet

Selský salám

Potom obě směsi smícháme a připravenou hmotu plníme do střev, konce zavážeme zavěsíme salámy na tyče, vložíme do předehřáté udírny a udíme dozlatožluté barvy. Pak dovaříme asi 1,5-2 hodiny při teplotě 72-75 °C. Vychladlé salámy asi 4 dny udíme ve studeném kouři a potom asi 10 dní sušíme v chladné, t

Podobné recepty jako Selský salám

recept internet
recept internet

Uzené špekáčky nebo vuřty

Uzené špekáčky nebo vuřty - recept: Vuřty zavěsit na tyč do teplé udírny, prohřejeme a ihned zakouříme. Udíme asi 1 hodinu a ihned podáváme. Prohřát v udírně lze i točený salám a jiné

Podobné recepty jako Uzené špekáčky nebo vuřty

Recept: Debrecínský salám

Přední hovězí maso nakrájíme na kostky, přidáme část soli, promícháme, umačkáme, a dáme na 2 dny proležet do chladničky. Zvlášť nakrájíme vepřové plecko a boky, promícháme se zbytkem solii a necháme tak 2 dny proležet. proleželé hovězí maso umeleme na strojku , potom odebereme 0,8kg umletého masa a

Podobné recepty jako Recept: Debrecínský salám

Domácí klobásy podle Hynka recept

Naučil jsem se při uzení do udírny pověsit nějaké kupované salámy. Takový doma přeuzený Turysťák, nebo Koňský salám to je něco úplně jiného než co jste původně koupil. Přeji hodně úspěchů. Hynek . 01.06.2014 19:49:21. Odpovědět. hynek87. Rozpis koření na 10Kg klobás . nahlásit komentář. KOŘENÍ 160g

Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka

Domácí klobásy podle Hynka recept

Pokud máte teploměr například ve dveřích udírny a je na něm 65°C, neznamená to, že je stejná teplota i uvnitř udírny. Teploměr může být ovlivněn okolní teplotou. Určitě je rozdíl když udíte na podzim a teplota je kolem 20°C, nebo v Lednu kdy je teplota -20°C. Toto řeším poměrně jednoduchým způsobem:

Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka

Mé domácí uzené recept

Než dáme do roztopené udírny, necháme aspoň 2 hodiny v pokojové teplotě. Maso udíme cca 8 hodin v teplotě 90-95 C° a pak ještě 2 hodiny na cca 100-110 C° Poznámka. Takto udím již řadu let a všem moc chutná . Kuchařka: medanek Přidat k oblíbeným Vytisknout recept . Pochutnali jste si? Sdílejte recept

Podobné recepty jako Mé domácí uzené

recept internet
recept internet

Domácí klobásy podle Hynka recept

Rychle pomlet, rychle dochutit a zamíchat, rychle do střev a ještě rychleji do udírny. Z vlastní zkušenosti doporučuji obětovat jednu noc a dělat to v noci tak, aby jste je dával do udírny brzy ráno. A ještě jedna faktická: pokud budete roztápět udírnu až v době, kdy bude komín ohřátý od sluníčka, b

Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka

Domácí klobásy podle Hynka recept

Domácí klobásy, které jsem si v průběhu několika let vymazlil téměř k dokonalosti. Recept je z 10 kg masa, ale po vyuzení budete mít 7,5 - 8 kg klobás. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.

Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka

Uzená kachna k obědu (vhodné pro majitele udírny) recept ...

Uzená kachna k obědu (vhodné pro majitele udírny) Kuchařka: MamlajdaD. Doba přípravy: Naložení 3 dny + uzení 6 - 8 hod. 4 porce Drůbeží maso 3 názory Žádná fotografie není k dispozici Buďte první a přidejte fotografii . Suroviny 1 kachna sůl olej směs koření (většinou ale stačí kmín, případně trochu

Podobné recepty jako Uzená kachna k obědu (vhodné pro majitele udírny) ...

recept internet
recept internet

Maďarská klobása

Pokud je třeba, znovu promícháme. Na trychtýřovou část plniče nasoukáme očištěné a umyté vepřové střevo. Do plniče dáme připravenou klobásovinu. Plníme do střev a párujeme klobásy v délce 25 cm. Klobásy zavěsíme na "štangli" (dlouhá palice) a zaneseme do udírny. Udíme 2 dny do zlatožluta. Nesmí se p

Podobné recepty jako Maďarská klobása

Úhoř na víně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Úhoř na víně

Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept. Nahrát fotku Suroviny. 5 porce. 1 kg úhoř 1,50 lžíce olej ... Nedávno jsem jedla u známích úhoře z udírny a všem se dělali boule za ušima, byla to delikatesa.:))) Vyberte, co chcete vytisknout. Ingredience a postup přípravy Hlavní fotografie Gal

Podobné recepty jako Úhoř na víně

domácí uzený bůček, krkovice
Uložit recept!
recept internet
recept internet

domácí uzený bůček, krkovice

Po době cca 6 týdnů maso vyjmeme z vody, opláchneme a věšíme na háky do vyhřáté, vytopené udírny na 75°C a pozvolna při stejné teplotě udíme 10 - 12 hodin. Zkuste také . Jednohubky se slaninou 20 7 14. Domácí cibulový chléb 100 0 0. Topinky s jogurtem, sýrem a šunkou 20 4 8. Sýrová topinka 20 3 4. S

Podobné recepty jako domácí uzený bůček, krkovice

Divoká kachna po mostarsku
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Divoká kachna po mostarsku

Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na čtyři díly a necháme šest dnů odležet ve svařené a vychlazené osolené vodě. Načež ji na 4 dny zavěsíme do udírny. Poté ji dobře opláchneme a uvaříme v menším množství vody. Pór nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle, přidáme červenou řepu, opepříme, opaprikujem

Podobné recepty jako Divoká kachna po mostarsku

recept internet
recept internet

Kari klobása recept

Hmotu plníme do vepřových nebo ovčích střev, klobásy děláme o váze asi 200 g, na koncích je přetočíme. Naplněné kari klobásy vložíme do vlažné udírny a udíme asi 60 minut při 90 °C. Potom je ještě dovaříme při teplotě 75 °C zhruba 45 minut. Recept je na 1 kg kari klobás.

Podobné recepty jako Kari klobása

Uzený bůček náš
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Uzený bůček náš

Naskládáme do velkého hrnce, těsně k sobě a kůží dolů, mezi maso dáme zbylý česnek. Necháme 2 hodiny na sucho a zalijeme studenou vodou, tak aby byla 10 cm nad masem a necháme v chladnu 2 dny. Dřevěné kolíky protáhneme nahoře masem a protáhneme provázek. Dáme na tyčky a do udírny, pomalu na 70 - 80°

Podobné recepty jako Uzený bůček náš

Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené

Vuřty zavěsit na tyč do teplé udírny, prohřejeme a ihned zakouříme. Udíme asi 1 hodinu a ihned podáváme. Prohřát v udírně lze i točený salám a jiné... více o Uzené špekáčky nebo vuřty

Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené

Nové recepty

Vuřty zavěsit na tyč do teplé udírny, prohřejeme a ihned zakouříme. Udíme asi 1 hodinu a ihned podáváme. Prohřát v udírně lze i točený salám a jiné... více o Uzené špekáčky nebo vuřty

Podobné recepty jako Novéy

Domácí vepřové klobásy recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí vepřové klobásy recept

Nacpat do přírodních střev, nechat přes noc v chladu. Udit cca celkem 8 hodin, 7 hodin při cca 40-50°C, poslední hodinu při 80°C. Pokaždé jsou trošku jiné, pokaždé výborné. Zkoušela jsem kupovat různé, i velmi drahé, "domácí" klobásy, i na farmářských trzích, tyto naše byly vždy suverénně nejlepší,

Podobné recepty jako Domácí vepřové klobásy

Kde najít informace



×