Babiččina pečená husa recept
Husí prsa vydatně potřeme solí jak z vnitřní kostní části, tak i z vnější kožní části, posypeme celým kmínem a za pomoci nože kůži mnohokráte propícháme (bude hodně sádla). Husí prsa vložíme do pekáče kostí dolů a podlijeme 1 dl vody. Pekáč přikryjeme a pečeme v troubě při minimální teplotě cca 90-1
Podobné recepty jako Babiččina pečená husa
Domácí škvařené sádlo recept
Játra v sádle . Fazolové "sádlo" Sádlové kuličky . Sádlové - linecké. Sádlové kuličky . Sádlové koláčky/sádlovky . Sádlo a škvarky v pomalém hrnci . Kuře na sádle s povidlovým zelím . Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky . Sádlové brambory v pečicím sáčku . Voňavé brambory na sádle ze sáčku . Ne
Podobné recepty jako Domácí škvařené sádlo
Nové recepty
Játra pomeleme, smícháme se všemi ingrediencemi a dáme péci do tukem vymazané formy (nejlépe do srnčího hřbetu). Po upečení naporcujeme a podáváme s... více o Falešná husí játra. Špenát z pekinského zelí . Očištěné listy pekinského zelí uvaříme v osolené vodě doměkka. Přecedíme, necháme okapat a ume
Podobné recepty jako Novéy