Segedínský guláš recept
Segedínský guláš. Klenot pocházející z Maďarska, který jsme si u nás rychle oblíbili – to je segedínský guláš. Šťavnaté vepřové maso a kyselé zelí dodávají jídlu charakteristickou chuť. Každá rodina má určitě svůj vlastní recept, my si tentokrát ukážeme tradiční postup "jako od maminky". 25.
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Segedínský guláš IV. recept
Postup přípravy. Cibuli na kostičky osmahneme na sádle, přidáme na kostky orestovat maso, aby se nám zatáhlo. Potom zasypu paprikou, ochutím solí a pepřem, já dávám i místo soli podravku a necháme dusit skoro do měkka. Přidám zelí a podusíme do změknutí. Zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali
Podobné recepty jako Segedínský guláš IV.