Sekaná jako od řezníka (z domácí pekárny)
Sekaná je šťavnatá, jemně vymíchaná a skoro bez práce. Kdo má rád klasickou kupovanou sekanou, bude příjemně překvapen. Dejte si však pozor na kupované mleté maso, bývá už osoleno!!!! Není od věci osolit méně a udělat si v průběhu míchání za pár vteřin vzorek směsi v mikrovlnce.
Podobné recepty jako Sekaná jako od řezníka (z domácí pekárny)
Škvarková pomazánka podle řezníka Pospíšila
To neni vaječná ale od řezníka a to vejce si nechte na snídani :-$ ČernáLuna | 9. 4. 2016 19:08. No, za mě žádná sláva. Určitě mi chutnají víc škvarkové pomazánky s vařeným vejcem či nakládanou okurkou. Tady bych měla výhradu vůči postupu. Co největší škvarky smícháme se zbytkem nakrájených ingredie
Podobné recepty jako Škvarková pomazánka podle řezníka Pospíšila
Uhlířina recept
A to vse se v te velke zadelavaci mise promichalo. Proto se tomu u nas na Kolinsku rikalo "presbidlo". Dalo se to podavat jen s kyselou okurkou anebo, kdyz jste se chteli jo rozsoupnout, tak se k tomu osmazila sekana ( ta jedina byla od reznika - kupovana ). Tak dobrou chut.
Podobné recepty jako Uhlířina