Kančí kýta s hořčicí recept
Divočáka každých 20 minut kontrolujeme, podléváme a mažeme směsí oleje hořčice a česneku, až je masíčko měkké, cca 2,5 hodiny. Když se dopeče, masíčko vybereme, pórek s rajčaty tyčovým mixérem rozmixujeme a hotové masíčko potřeme nahrubo hořčicí a posypeme petrželkou.Nakrájíme a sos podáváme zvlášť.
Podobné recepty jako Kančí kýta s hořčicí
Ondráš z kančí kýty recept
Uděláme těsto na bramborák, přidáme trošku prášku do pečiva. Maso naklepeme, nasolíme, obalíme v hl. mouce,vložíme do těsta, obalíme a velkou lžící přeneseme na pánev, smažíme ve větší vrstvě tuku z obou stran.
Podobné recepty jako Ondráš z kančí kýty
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Po třech hodinách z masa opatrně vyndám kosti a pak bok v pekáči otočím pokmínuji, podliji zbytkem piva zakryji a nechám další hodinu. Po hodině maso odkryji. Zvýším teplotu v troubě na 200°C a nechám dopéci na křupavou kůrčičku zhruba 15 -20 min.
Podobné recepty jako Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Paštika z kančí kýty recept
Postup přípravy receptu. Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme. Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti.
Podobné recepty jako Paštika z kančí kýty
Zapečené uzené s červeným zelím. recept
Zelí opláchneme. Cibuli nakrájíme, na olivovém oleji zpěníme, přidáme zelí, podlijeme vodou. Zelí 10 minut dusíme, občas promícháme, zaprášíme moukou. Na plech poklademe vysočinu, rozložíme zelí. Na zelí pokládáme nakrájenou krkovici. Posypeme červenou paprikou. A pokapeme olivovým olejem. Pečeme 20
Podobné recepty jako Zapečené uzené s červeným zelím.
Kančí kýta na houbovém ragú recept
Postup přípravy receptu. Maso očistíme a naporcujeme na 4 díly. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme ze všech stran. Dáme dopéct do trouby. Pečeme pod poklicí asi 15 minut a pak necháme ještě 10 minut odpočinout. Cibuli nasekáme na drobno a orestujeme na másle.
Podobné recepty jako Kančí kýta na houbovém ragú
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky recept
Postup přípravy receptu. Kančí kýtu odblaníme, očistíme od tuku a nařežeme přes vlákno na cca 1,5cm silné plátky. Plátky naklepeme, osolíme, opaprikujeme a zprudka opečeme na oleji.
Podobné recepty jako Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky
Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou recept ...
Nakonec položíme kopr a párátkama dobře po celé délce sepneme. Na plech dáme kousek másla, maso, zbytek na silnější proužky nakrájené cibule. vMaso posypeme pepřem, grilovacím kořením a vložíme do trouby péct na 200st. Podle potřeby doléváme vodu. Po 20 minutách maso otočíme a dáme zpátky do trouby.
Podobné recepty jako Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou ...
Kýta s cibulí na smetaně recept
Mezi tím si dáme předehřát troubu na 180°C - 200°C. Na dno pekáčku rozložíme část oloupané, na plátky pokrájené cibule, vložíme opečené plátky masa z pánve, na vrch vložíme zbytek cibule na plátky, očištěné a pokrájené papriky, pórek.
Podobné recepty jako Kýta s cibulí na smetaně
Adamova žebra-kosti recept
Postup přípravy receptu. Z oleje, koření a rozetřeného česneku uděláme marinádu, kterou potřeme žebra a pokud můžeme, necháme je přes noc v lednici. Posypeme celým kmínem a pečeme ve vyhřáté troubě - čas podle množství - cca 50-60 minut a obracíme.
Podobné recepty jako Adamova žebra-kosti