Sele divocaka na černém pivu recept


Sele divocaka na černém pivu recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Sele divocaka na černém pivu, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Sele divocaka na černém pivu. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Sele divocaka na černém pivu receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Kančí kýta s hořčicí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kančí kýta s hořčicí recept

Divočáka každých 20 minut kontrolujeme, podléváme a mažeme směsí oleje hořčice a česneku, až je masíčko měkké, cca 2,5 hodiny. Když se dopeče, masíčko vybereme, pórek s rajčaty tyčovým mixérem rozmixujeme a hotové masíčko potřeme nahrubo hořčicí a posypeme petrželkou.Nakrájíme a sos podáváme zvlášť.

Podobné recepty jako Kančí kýta s hořčicí

Ondráš z kančí kýty recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Ondráš z kančí kýty recept

Uděláme těsto na bramborák, přidáme trošku prášku do pečiva. Maso naklepeme, nasolíme, obalíme v hl. mouce,vložíme do těsta, obalíme a velkou lžící přeneseme na pánev, smažíme ve větší vrstvě tuku z obou stran.

Podobné recepty jako Ondráš z kančí kýty

Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ recept

Po třech hodinách z masa opatrně vyndám kosti a pak bok v pekáči otočím pokmínuji, podliji zbytkem piva zakryji a nechám další hodinu. Po hodině maso odkryji. Zvýším teplotu v troubě na 200°C a nechám dopéci na křupavou kůrčičku zhruba 15 -20 min.

Podobné recepty jako Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“

Paštika z kančí kýty recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Paštika z kančí kýty recept

Postup přípravy receptu. Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme. Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti.

Podobné recepty jako Paštika z kančí kýty

Zapečené uzené s červeným zelím. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zapečené uzené s červeným zelím. recept

Zelí opláchneme. Cibuli nakrájíme, na olivovém oleji zpěníme, přidáme zelí, podlijeme vodou. Zelí 10 minut dusíme, občas promícháme, zaprášíme moukou. Na plech poklademe vysočinu, rozložíme zelí. Na zelí pokládáme nakrájenou krkovici. Posypeme červenou paprikou. A pokapeme olivovým olejem. Pečeme 20

Podobné recepty jako Zapečené uzené s červeným zelím.

Kančí kýta na houbovém ragú recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kančí kýta na houbovém ragú recept

Postup přípravy receptu. Maso očistíme a naporcujeme na 4 díly. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme ze všech stran. Dáme dopéct do trouby. Pečeme pod poklicí asi 15 minut a pak necháme ještě 10 minut odpočinout. Cibuli nasekáme na drobno a orestujeme na másle.

Podobné recepty jako Kančí kýta na houbovém ragú

Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky recept

Postup přípravy receptu. Kančí kýtu odblaníme, očistíme od tuku a nařežeme přes vlákno na cca 1,5cm silné plátky. Plátky naklepeme, osolíme, opaprikujeme a zprudka opečeme na oleji.

Podobné recepty jako Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky

Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou recept ...

Nakonec položíme kopr a párátkama dobře po celé délce sepneme. Na plech dáme kousek másla, maso, zbytek na silnější proužky nakrájené cibule. vMaso posypeme pepřem, grilovacím kořením a vložíme do trouby péct na 200st. Podle potřeby doléváme vodu. Po 20 minutách maso otočíme a dáme zpátky do trouby.

Podobné recepty jako Plněná kýta se smetanovo-česnekovou omáčkou ...

Kýta s cibulí na smetaně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kýta s cibulí na smetaně recept

Mezi tím si dáme předehřát troubu na 180°C - 200°C. Na dno pekáčku rozložíme část oloupané, na plátky pokrájené cibule, vložíme opečené plátky masa z pánve, na vrch vložíme zbytek cibule na plátky, očištěné a pokrájené papriky, pórek.

Podobné recepty jako Kýta s cibulí na smetaně

Adamova žebra-kosti recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Adamova žebra-kosti recept

Postup přípravy receptu. Z oleje, koření a rozetřeného česneku uděláme marinádu, kterou potřeme žebra a pokud můžeme, necháme je přes noc v lednici. Posypeme celým kmínem a pečeme ve vyhřáté troubě - čas podle množství - cca 50-60 minut a obracíme.

Podobné recepty jako Adamova žebra-kosti

Kde najít informace



×