Staročeská husa s červeným zelím
Staročeská husa s červeným zelím s mandlemi a jablky je jedním z výborných vyzkoušených receptů na husu. Můžeme ji podáva...
Husí játra
Husí játra připravená podle tohoto receptu můžeme podávat jako studený předkrm. Jako příloha je nejvhodnější čerstvé peči...
Pečená kachna se zelím
Pečená kachna se zelím je labužnická pochoutka pro mnohé z nás. Třeba s houskovým knedlíkem, nebo možná i s bramborovým. ...
Svíčková s houskovým knedlíkem
Svíčková s houskovým knedlíkem je královnou všech českých omáček. Její lahodná smetanová chuť nás vždycky dostane. K...
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka je oblíbené klasické české jídlo. Nejlépe chutná s houskovými knedlíky, na talíř můžeme přidat i rozkrojen...
Perník
Perník je je populární český dezert, který se snadno upeče. Děti ho milují a rodiče také! Do mísy nasypeme mouku a při...
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa nesmí v listopadu na našem stole rozhodně chybět. A knedlíky a zelí samozřejmě také ne....