Domácí tlačenka
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka. Maso vykostíme a necháme vychladnout, maso z hlavy zbavíme ušních chrupavek, vše nakrájíme na kostky o hraně 1-2 cm, vařená játra na kostičky menší.
Podobné recepty jako Domácí tlačenka
Domácí tlačenka recept
Recept našeho řezníka : půl vepřové hlavy, 1,5 kg vepřových kolen, 1 kg vepřových jazyků, 0,5 kg vepřových jater, 1 cibuli, 0,8 litru masového vývaru. Na 1 kilo tlačenky pak potřebujeme 30 g soli, 2 g pepře, 0,2 g majoránky, 0,5 g nového koření a 6 g třeného česneku.
Podobné recepty jako Domácí tlačenka