Sladká uzená žebírka z Kansas City recept
Mošt v kterém jsme marinovali žebra si schováme na potírání při grilování, aby se žebra nevysušila. Po namarinování žeber si připravíme gril na dřevěné uhlí (plynový, elektrický atd. Rozpálíme gril na teplotu cca 140 °C a žebra umístíme na očištěný rošt, nebo do stojanu na žebírka.
Podobné recepty jako Sladká uzená žebírka z Kansas City
Recept: zavařené uzené koleno na grilu ve vlastní šťávě ...
Dva kusy uzeného kolena vykostíme,vložíme na hluboký plech,okořeníme silně kořením jménem ,, MEDVĚDÍ GRILL,, Podlijeme 1/2l vody a šoupneme na gril nejlépe s nerezvíkem,a zatopíme dřevem které dodá při grilování kolen,vůni kouře který držíme pod víkem grilu.Oheň samozřejmě držíme vpravo grilu abycho
Podobné recepty jako Recept: zavařené uzené koleno na grilu ve vlastní šťávě ...