Sous-vide jehněčí plec recept


Sous-vide jehněčí plec recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Sous-vide jehněčí plec, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Sous-vide jehněčí plec. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Sous-vide jehněčí plec receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Jehněčí kýta pomalu pečená recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí kýta pomalu pečená recept

Kýtu můžeme použít jehněčí nebo skopovou. Celou, tuku zhruba zbavenou a odblaněnou kýtu opečeme ve velké pánvi na olivovém oleji prudce ze všech stran. Pak ji vyjmeme, osolíme hrubou mořskou solí, potřeme tymiánem a třeným česnekem a položíme na rošt do trouby, kterou jsme předehřáli na 75 - 80° C.

Podobné recepty jako Jehněčí kýta pomalu pečená

Kde najít informace



×