Srnčí ragú
...aby byla správně uzrálá. Pokud zvolíte kupované srnčí maso, nemusíte nic řešit, protože zde už se jedná ... maso zrát v chladu, ideálně i s kůží. Ragú ze srnčího masa chutná skvěle s bramborovou kaší,...
Pečená srnčí žebra
...má svou specifickou chuť i vůni a srnčí maso je velmi chutné a jemné. Nejlepší je v...
Srnčí ragú od Sofie recept
1.den: 3/4 kg srnčího masa, mrkev, celer, cibule - na kostičky, koření Divočina (1/2 sáčku), trochu vody (2 dcl), octa (1/2 dcl), soli, cukru. Maso nakrájíme na větší kostky, ostatní suroviny svaříme v kastrůlku - dochutíme podle potřeby, chuť by měla být trochu silnější, zelenina napůl měkká. Maso
Podobné recepty jako Srnčí ragú od Sofie
Srnčí ragú recept
Tématické fráze: ragú srnčí maso recepty srnčí ragú na červeném víně srnčí recepty ragů recept srnčí recepty srnčí recepty ze srnčího masa nejlepší recepty ze srnčího srnčí čína srnec recepty srnčí recept recepty ze srnčího recepty ragu ragů ze srnčího recepty srnci maso srnčí rizoto recept ragu rag
Podobné recepty jako Srnčí ragú
Srnčí kýta na červeném víně
Maso naložte předem – osolte, prošpikujte, svažte a přidejte nakrájenou cibuli, mrkev, celer, nové koření, černý pepř, bobkový list a jalovec. Vše zalijte červeným vínem a nechte dva dny odležet. Maso pak dejte stranou a marinádu přeceďte. V hrnci rozehřejte olivový olej a srnčí opečte ze všech stra
Podobné recepty jako Srnčí kýta na červeném víně
Srnčí maso na smetaně
Srnčí maso důkladně prošpikujeme uzeným špekem, osolíme a posypeme kořením "Divočina" od Vitany. Dáme do velkého pekáče, obložíme větším množstvím mrkve a celeru pokrájeného na kostičky, zalijeme vodou přidáme bobkový list a tymián.
Podobné recepty jako Srnčí maso na smetaně
Srnčí kýta na styl svíčkové s brusinkami recept
Srnčí odblaníme, osolíme, opepříme, přelijeme ze všech stran olejem a necháme odležet 2 hodiny (u kýty to stačí). Mrkev, petržel a celer očistíme a nastrouháme. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku. Vložíme do hrnce zeleninu s rozetřeným česnekem a pomalu vaříme společně se čtvrt litrem v
Podobné recepty jako Srnčí kýta na styl svíčkové s brusinkami
Srnčí maso po zámecku recept
Pak maso podlijeme sklenkou vína a trochou vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení můžeme přidat plátky žampionů, na kostičky nakrájenou mrkev a celer nebo spařené rozinky. Vypečenou šťávu podle potřeby zředíme, ale nemixujeme ani nezahušťujeme. Podáváme s vařenými krupicovými noky.
Podobné recepty jako Srnčí maso po zámecku
Pomalu pečená srnčí pochoutka recept
Na oleji osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme mrkev,petržel, celer a asi po 5 min. přidáme česnek a máslo a chvilku ještě orestujeme. Přendáme do pekáče. Hladkou mouku vsypeme do sáčku a přidáme na kostky nakrájené, osolené a opepřené maso. Takto obalené rychle osmahneme na stejné pánvi a př
Podobné recepty jako Pomalu pečená srnčí pochoutka
Pečená srnčí žebra recept
Cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. V hmoždíři rozdrtíme nové koření a celý pepř, přidáme sůl a medvědí česnek a vše vmícháme do rozehřátého másla. Připravenou směsí koření a bylinek potřeme srnčí žebra, vložíme je do pekáče a obsypeme pokrájenou cibulí a mrkví. Podlijeme vodou, pekáč ..
Podobné recepty jako Pečená srnčí žebra
Srnčí svíčková
Srnčí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme společně s cibulí na tuku. Přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, celý pepř, nové koření bobkový list, zalijeme vývarem a dáme dusit do trouby. Když je maso hotové (cca 60 min.), vyndáme jej, vyhodíme bobkový list a rozmixujeme kořenov
Podobné recepty jako Srnčí svíčková
Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Můžeme dělat také celý kus zadního masa nebo falešné svíčkové - potom ho pečeme v troubě jako svíčkovou (odpadá pracné oddělování kousků masa od zeleniny po uvaření). Stejně tak můžeme použít srnčí (kousky masa i celý kus), velmi dobré jsou králičí nožky (pečeme).
Podobné recepty jako Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Srnčí směs (ragú) na zelenině recept
600 g Srnčí maso (já měla směs z plecka a kýty) lžička koření na divočinu 2 kuličky jalovce 1 ks feferonka malá (nemusí být, ale udělá jídlo lehce pikantním) sůl pepř mletý bílý 2 lžíce oleje 2 ks cibule stroužek česneku špek 3 lžičky rajčatového protlaku 1 mrkev větší kousek celeru 1 ks petržele hl
Podobné recepty jako Srnčí směs (ragú) na zelenině
Srnčí svíčková recept
Vypadá ta svíce velice dobře dělám ji podobně,maso používám falešnou svíčkovou kterou prošpikuji a nechám v mořidle dva dny přidám k tomu mořidlu velkou sklenici Halaly,nedávám hořčici maso peču se zeleninou tři hodiny, část zeleniny uvařím-celer mrkev petržel,po třech hodinkách vyjmu maso a smíchám
Podobné recepty jako Srnčí svíčková
Aspikový hřbet recept
Vejce uvaříme, vychladíme a nakrájíme na větší kousky. Mrkev a hrášek krátce povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Formu na aspikový hřbet vyložíme potravinářskou fólií, na dno nalijeme vrstvu aspiku a necháme chvilku tuhnout. Pak na něj naskládáme polovinu zeleniny, vajec i masa a opět zalijeme
Podobné recepty jako Aspikový hřbet
Srnčí na zelenině
LF. | 27. 11. 2006 18:43. No jistě chutné a výtečné,ale zvěřina musí být cítit jako zvěřina,ten uzený bůček tomu přidá vepřovou chut, červené víno je nutnost, kořenit opatrně,ale nebát se pozužívat Jalovec,prostě docela dobré,chuťově vyvážené.
Podobné recepty jako Srnčí na zelenině
Srnčí ragú na víně recept
Srnčí plec vykostíme, odblaníme, opláchneme a nakrájíme na drobné kostičky. Očištěnou cibuli a kořenovou zeleninu společně s cukrem a divokým kořením restujeme na oleji dozlatova. Přidáme rajčatový protlak, ocet, na plátky nakrájený citron a maso. Orestujeme, podlijeme vývarem a pod poklicí dusíme d
Podobné recepty jako Srnčí ragú na víně
Chutná srnčí kýta na červeném víně recept
Srnčí maso naložíme předem - osolíme, prošpikujeme, svážeme a přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, celer, nové koření, černý pepř, bobkový list a jalovec. Vše zalijeme červeným vínem a necháme dva dny odležet. Maso pak dáme stranou a marinádu přecedíme. V hrnci rozehřejeme olivový olej a srnčí opečeme
Podobné recepty jako Chutná srnčí kýta na červeném víně
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci recept
Suroviny Srnčí kýta 4 plátky sůl koření na divočinu slanina (špek) 30 g (kořenová zelenina - 2 hsti) mrkev petržel celer cibule 2 ks čerstvý rozmarýn malá větvička (sušený 1/2 lžičky)
Podobné recepty jako Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Srnčí řízky v trojobalu recept
400 g jeleního masa nebo kostí, 50 - 100 g žampiónů, pórek, mrkev, petržel, celer, jalovec, bílý pepř, sůl a suché sherry. Jelení maso nebo kost vložíme do lehce osolené vody, přidáme jalovec a necháme táhnout asi 2 hodiny. Žampióny podusíme na másle a zalejeme procezeným vývarem z jeleního masa. Př
Podobné recepty jako Srnčí řízky v trojobalu
Guláš ze srnčího masa
Kdysi jsem taky rajský protlak a kořenovou zeleninu - kromě sušeného celeru - v guláších zatracoval, pak jsem ochutnal několik takto připravených gulášů a má to něco do sebe. Zejména srnčí maso pro svou pikantnost snese hodně hraní. U jelena bych možná se smetanou byl opatrnější. Jinak razím zásadu,
Podobné recepty jako Guláš ze srnčího masa
Srnčí kýta se šípkovou omáčkou recept
Suroviny 1,5 kg srnčí kýty 15 dkg uzeného špeku 1 litr vývaru ze srnčího ořezu a kostí 1 cibule 1 mrkev 1/4 celeru 2 lžíce šípkové marmelády
Podobné recepty jako Srnčí kýta se šípkovou omáčkou
Srnčí od myslivce recept
Srnčí řízky naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Rozehřejeme si máslo, řízky z obou stran opečeme a vyndáme. Na másle osmahneme pokrájenou cibuli, hrubě nastrouhanou kořenovou zeleninu, opepříme, osolíme, poprášíme paprikou a vložíme zpět maso. Podlijeme vodou a doměkka dusíme. Měkké maso opět vyn
Podobné recepty jako Srnčí od myslivce
Podzimní jelení ragů recept
Po zatažení masa přidáme na hrubší kusy nakrájené mrkev. Podlijeme vývarem z kostí, do ¾ masa a dusíme pod pokličkou na velmi mírném plamenu, tak dlouho dokud není maso hotové – cca 60 -90 minut. Když je maso krásně měkké tak jej společně s mrkví vybereme a zbytek šťávy propasírujeme.
Podobné recepty jako Podzimní jelení ragů
Zvěřinový guláš s bylinkami recept
Přilijeme portské víno a masový vývar. Přidáme v celku mrkev a řapíkatý celer. Teprve nyní osolíme, okořeníme tymiánem, koriandrem, rozmarýnem a vaříme, až je maso křehké. Poté zeleninu vyjmeme a propasírujeme ji do guláše, zahustíme jíškou z hladké mouky a másla.
Podobné recepty jako Zvěřinový guláš s bylinkami
Dušená zvěřina s pohankovou kaší recept
Srnčí maso opláchneme pod studenou vodou a jemně osušíme. Maso vložíme do mísy a zalijeme červeným vínem. K masu přidáme půlku cibule nakrájenou na plátky, bobkový list, šalvěj, rozmarýn, česnek a drcený jalovec. Mísu s masem a marinádou přikryjeme potravinářskou folií a necháme alespoň na 12 hodin
Podobné recepty jako Dušená zvěřina s pohankovou kaší
Srnčí ragú na víně se strouhaným perníkem
Ve větším kastrole rozehřejte olej, zpěňte na něm nakrájenou cibuli, přidejte na kusy nakrájený celer, mrkev a vše zasypte cukrem. Jakmile začne karamelizovat, přidejte maso a krátce opečte ze všech stran. Zalijte citronovou šťávou, nastrouhejte citronovou kůru, přidejte koření, bobkové listy a tymi
Podobné recepty jako Srnčí ragú na víně se strouhaným perníkem
Srnčí panenka na víně recept
1 srnčí panenka 50 g špeku 1 cibule 50 g másla 1 menší mrkev (na kostičky) 1/2 kořenové petržele (na kostičky) 1/4 menšího celeru (na kostičky) 5 kuliček celého pepře+ 2 kuličky nového koření + 2 kuličky jalovce 2 bobkové listy 1 PL cukru 1 PL citronové šťávy 2 DCL červeného vína 1 PL kečupu sůl pep
Podobné recepty jako Srnčí panenka na víně
Pečená selečí kýta recept
Do pekáče dáme přepůlenou mrkev, petržel, celer, paličku česneku a šalotky. Na zeleninu položíme maso, podlijeme bílým vínem, zakápkeme olivovým olejem, přikryjeme poklicí a pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C asi hodinku a půl. Po hodině z pekáče sundáme poklici a necháme kůži vypéct dozlatova. Může
Podobné recepty jako Pečená selečí kýta
Mrkev na rozmarýnu recept
Na pánvi si rozehřejeme olej, přidáme cibuli a mírně ji osmažíme. Přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev, osolíme, opepříme, posypeme rozmarýnem a kmínem. Směs promícháme a přidáme sojovou omáčku. Ještě chvilku restujeme, zalijeme 2 dcl vody a dusíme do odpaření vody. Na talíři hustě posypem
Podobné recepty jako Mrkev na rozmarýnu
Domácí sulc s mrkví recept
Vaříme, dokud maso nezměkne. Pak přidáme na kostičky nakrájenou mrkev. Povaříme, aby mrkev byla měkká a maso odpadalo od kosti. Maso vyjmeme z vývaru, zbytky z kosti obereme a nakrájíme na malé kousky. Připravíme si nádobu - používám srnčí hřbet. Nakrájíme nadrobno cibuli, okurky a vložíme s masem d
Podobné recepty jako Domácí sulc s mrkví
Srnčí směs s kysaným zelím recept
Srnčí masíčko je velice tuhé, proto mu naše marinování velice pomůže a kysané zelí dodá jídlu ostřejší chuť a chřupavost. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Srnčí směs s kysaným zelím
Zeleninové rizoto s kuřecím masem recept
Obcas se podivam na ceske recepty, a neprestavam zasnout nad blbosti " kucharu " . Jde hlavne o miry. Pisou kuprikladu: kostka drozdi, nebo kostka masla, kelimek smetany, nebo balicek ryze a balicek mrazene zeleniny.
Podobné recepty jako Zeleninové rizoto s kuřecím masem
Mrkvové řezy s ořechy
Šleháme žloutky s cukrem, pomerančovou šťávou a rozpuštěným margarínem. Přidáme smíchanou mouku s práškem do pečiva, oříšky a mrkev. Vše spojíme s pevným sněhem z bílků a vlijeme do vymazané a vysypané formy (chlebíček nebo srnčí hřbet), nebo do pekáčku a pečeme do zlatova.
Podobné recepty jako Mrkvové řezy s ořechy